Τοπικά

“Οδύσσεια” για εκατοντάδες επιβάτες του ΚΤΕΛ Μαγνησίας-Δ. Κολυνδρίνης: Ανύπαρκτο το κράτος, πληρώνουμε δρόμους που δεν έχουμε

Σε «οδύσσεια» εξελίχθηκε χθες το ταξίδι εκατοντάδων επιβατών από Βόλο για Αθήνα και από Αθήνα για Βόλο, καθώς τα λεωφορεία του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας που εκτελούσαν τα δρομολόγια εγκλωβίστηκαν για περισσότερες από τέσσερις ώρες στο Μαρτίνο, λόγω του χιονιού. Έντονη η αντίδραση του προέδρου του ΚΤΕΛ Μαγνησίας που έκανε λόγο για «ανύπαρκτο κράτος», την ώρα που οι χρήστες πληρώνουν πανάκριβα για τους δρόμους.

Οι επιβάτες 15 λεωφορείων που έκαναν το ταξίδι από τον Βόλο για την Αθήνα και αντίστροφα έζησαν μια απίστευτη ταλαιπωρία, καθώς τα οχήματα «πάγωσαν» στο Μαρτίνο, όπου έμειναν ακινητοποιημένα για τέσσερις και πλέον ώρες. Η ταλαιπωρία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού και μετά τον απεγκλωβισμό των λεωφορείων, αυτά κινούνταν στην εθνική οδό με ταχύτητα 20 χιλιομέτρων την ώρα.

Ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ κ. Δημ. Κολυνδρίνης δήλωσε ότι «το κράτος ήταν ανύπαρκτο. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε τους δρόμους πανάκριβα και να μην έχουμε δρόμους»

«Από το υπεραστικό ΚΤΕΛ η εταιρεία των αυτοκινητόδρομων λαμβάνει μισό εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο. Και το αποτέλεσμα είναι με το πρώτο χιόνι να μην μπορούμε να κυκλοφορήσουμε και να ταλαιπωρούνται εκατοντάδες άνθρωποι», δήλωσε ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας.

Στο μεταξύ, στιγμές αγωνίες έζησαν και οι συγγενείς των επιβατών που ταξίδευαν από ή προς την Αθήνα στον Βόλο. Και είναι χαρακτηριστικό ότι τα τηλεφωνήματα στο «100» της Άμεσης Δράσης έπεφταν χθες βροχή, προκειμένου να πληροφορηθούν για το αν άνοιξε η εθνική οδός από τα χιόνια.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Πώς να αντιμετωπίσουμε το «κοκτέιλ» των ιών που σαρώνει – «Δεν χρειάζονται άλλα μέτρα» λέει ο καθηγητής Γουργουλιάνης

Με τον εμβολιασμό για τη γρίπη και των ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων για τον κορονοϊό καθώς…

15 Ιανουαρίου 2024

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: «Κουδούνι» για το φροντιστήριο στους γαλάζιους βουλευτές

Λίγες φορές η ενημέρωση των βουλευτών της ΝΔ από κυβερνητικά στελέχη ενόψει της κατάθεσης ενός…

15 Ιανουαρίου 2024

Βόλος: Σήμερα η απολογία του 50χρονου που σκότωσε τον κουνιάδο του

Σήμερα Δευτέρα θα απολογηθεί  ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του την περασμένη Τρίτη το…

15 Ιανουαρίου 2024

Αστυνομικοί σκότωσαν εν ψυχρώ σκύλο που τραυμάτισε θανάσιμα άλλον σκύλο

Ένοπλοι αστυνομικοί πυροβόλησαν έναν «εκτός ελέγχου» σκύλο σε δρόμο του δυτικού Λονδίνου μέρα μεσημέρι, λίγα…

14 Ιανουαρίου 2024

Ναρκωτικό με θραύσματα ανθρωπίνων οστών κάνει «ζόμπι» τους χρήστες του

Για ένα νέο ναρκωτικό-«ζόμπι» που εμπεριέχει θραύσματα ανθρωπίνων οστών, προειδοποιεί η ιατρική κοινότητα, επισημαίνοντας ότι…

14 Ιανουαρίου 2024

Πέθανε ο Ρώσος ποιητής και επικριτής του Πούτιν Λεβ Ρουμπινστάιν

Ο Ρώσος ποιητής Λεβ Ρουμπινστάιν, μια σημαντική μορφή της underground λογοτεχνικής σκηνής κατά την εποχή…

14 Ιανουαρίου 2024