Τοπικά

Οδηγός καρφώθηκε σε σταθμευμένο όχημα στην Ιάσονος και κατέληξε στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ περίπου στις 9.30 μ.μ. στην οδό Ιάσονος με Τοπάλη έξω από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ από θαύμα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός πεζού, με τον οδηγό του ενός αυτοκινήτου να μεταφέρεται αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Βόλου.
Αστυνομικοί για λίγα λεπτά της ώρας διέκοψαν την κυκλοφορία στα δύο ρεύματα της Ιάσονος αφήνοντας να περνούν οχήματα μόνο από τη δεξιά λωρίδα, ενώ έριξαν στο οδόστρωμα πριονίδι, διότι είχαν χυθεί λάδια.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αυτοκίνητο μάρκας Hyundai ανέβαινε την οδό Τοπάλη από την Αργοναυτών προς την Ιάσονος, στη διασταύρωση των οποίων και σταμάτησε, αλλά για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ανέπτυξε ταχύτητα και σπινάροντας καρφώθηκε σε σταθμευμένο στο απέναντι πεζοδρόμιο αυτοκίνητο μάρκας BMW, το οποίο στη συνέχεια χτύπησε άλλο σταθμευμένο αυτοκίνητο μάρκας VW.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με τον ήχο του τρακαρίσματος να κάνει περίοικους, αλλά και πελάτες κοντινών καταστημάτων να πεταχτούν έξω για να δουν τι έγινε. Αυτό που αντίκρισαν ήταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Hyundai να έχει σταματήσει πάνω σε ένα παρκαρισμένο έξω από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος αυτοκίνητο στην οδό Ιάσονος, το οποίο με τη σειρά του χτύπησε άλλο σταθμευμένο μπροστά του αυτοκίνητο μάρκας VW.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο μάρκας Hyundai έστριψε από την οδό Τοπάλη στην Ιάσονος σπινάροντας, ενώ ο οδηγός του τραυματίστηκε κατά τη σύγκρουση και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου αιμόφυρτος.

Οι ίδιοι αυτόπτες μάρτυρες επισήμαναν ότι από θαύμα δεν τραυματίστηκε κάποιος πεζός, που ενδεχομένως να διέσχιζε εκείνη την ώρα την Ιάσονος ή να περπατούσε από το πεζοδρόμιο.
Η σύγκρουση ήταν τόσο μεγάλη, που η μία ρόδα του BMW ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο της Ιάσονος και μετακίνησε ένα βαρύ αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια χτύπησε άλλο αυτοκίνητο σταθμευμένο ακριβώς μπροστά του.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το