Αθλητισμός

Οδηγίες προς τους φιλάθλους της Νίκης για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης εξέδωσε ανακοίνωση για τους φιλάθλους της ομάδας με τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΘ και την είσοδό τους στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Το κείμενο είναι το εξής:
«Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει τους φίλαθλους της ομάδας μας σχετικά με τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΘ 2017-2018 που θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 στις 16.00 με αντίπαλο τον Νέο Ποδοσφαιρικό Σύλλογο.

Οι φίλοι της Νίκης θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από το Νότιο Πέταλο του σταδίου και η πρόσβασή τους θα γίνεται μόνο από την Α’ Πεζογέφυρα. Η τιμή των εισιτηρίων καθορίστηκε από την διοργανώτρια στα 5 ευρώ και η ομάδα μας θα τα διαθέσει στους φιλάθλους της μόνο μέσω προπώλησης. Τα σημεία προπώλησης είναι τα εξής:
– Γραφεία Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» (Μαιάνδρου 14): Παρασκευή 9/3 ως Τρίτη 13/3 καθημερινά: 10.00-14.00 και 16.00-19.00, εκτός της Κυριακής 11/3 που θα είναι ανοικτά μόνο το πρωί. Πληροφορίες για τους φίλους εκτός Μαγνησίας στο τηλέφωνο 24210-85221.
– Γραφεία ραδιοφωνικού σταθμού Blue Heart (Τάκη Οικονομάκη 2-1ος όροφος): Παρασκευή 9/3 έως την Τρίτη 13/3 καθημερινά: 11.00-13.00 και 18.30-20.30. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210-61717.

Η προπώληση για τους φίλους της ομάδα μας θα ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής 9 Μαρτίου μέχρι και το βράδυ της Τρίτης 13 Μαρτίου στις 20.30. Με δεδομένη την ήδη αυξημένη ζήτηση εισιτήριων αλλά και ότι την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχουν εκδοτήρια στο Πανθεσσαλικό στάδιο τονίζεται ότι για να εξυπηρετηθούν όλοι οι φίλαθλοι μας καλούνται να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους από τα σημεία προπώλησης. Η ομάδα μας, επίσης, έχει προνοήσει για την προμήθεια επιπλέον εισιτηρίων σε περίπτωση που αυτό καταστεί αναγκαίο.
Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να δώσει βροντερό παρόν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου. Η παρουσία του κόσμου θα στείλει ένα ακόμη ξεκάθαρο μήνυμα για το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Άλλωστε ο κάθε αγώνας, ανεξαρτήτως αντιπάλου, πρέπει να είναι γιορτή και απο αυτή την γιορτή δεν πρέπει να λείψει κανείς. Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το