Τοπικά

Οδηγίες για τις εγγραφές σε δημοτικούς σταθμούς του Δήμου Βόλου μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ 

Oδηγίες προς τους γονείς που θα ενταχθούν σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ και επιθυμούν να εγγραφούν σε δημοτικό, βρεφικό-βρεφονηπιακό σταθμό ή στο Β΄ΚΔΑΠ, έδωσε στη δημοσιότητα η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου. Συγκεκριμένα για το πρόγραμμα «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» περιόδου 2021-2022 καθώς και για το πρόγραμμα «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞHΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ»:

Φάσεις Υποβολής Αιτήσεων – Αποτελέσματα Ημερομηνίες
1. Υποβολή Αιτήσεων έως 08/8/2021
2. Προσωρινοί Πίνακες Αποτελεσμάτων 13/8/2021
3. Υποβολή Ενστάσεων 14 -18/8/2021
4. Οριστικοί Πίνακες Αποτελεσμάτων 20/8/2021
5. Οι Πίνακες (Προσωρινοί και Οριστικοί) των Αποτελεσμάτων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ:www.eetaa.gr,paidikoi.eetaa.gr.

Οδηγίες επιλογής δημοτικού βρεφικού – βρεφονηπιακού σταθμού – Β΄ ΚΔΑΠ Δήμου Βόλου.
«Οριστικά αποτελέσματα», στις 20/8/2021
Αν έχετε λάβει «αξία τοποθέτησης» (voucher) ΕΣΠΑ και επιθυμείτε να εγγραφεί το τέκνο σας σε ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΒΡΕΦΙΚΟ – ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΌ ΣΤΑΘΜΟ ακολουθείτε την εξής διαδικασία: Μπαίνετε στην ιστοσελίδα doepap.gr επάνω δεξιά «Ηλεκτρονικές υπηρεσίες».
1. Πατάτε την εφαρμογή «κατάθεση voucher για ΕΣΠΑ»
2. Ανεβάζετε το voucher και τη σελίδα με τα μόρια που έχετε λάβει
3. Έχετε την επιλογή να δηλώσετε έως τρείς δομές (βρεφικό – βρεφονηπιακό σταθμό) ή εάν ενδιαφέρεστε για απογευματινή δραστηριότητα το αντίστοιχο για το Β΄ΚΔΑΠ.
4. Εάν το τέκνο σας φιλοξενούνταν τη χρονιά 2020-2021 θα πατήσετε το κουμπί της επανεγγραφής.
5. Θα υπάρχει link για να τυπώσετε το πιστοποιητικό υγείας (το οποίο εάν σας καλέσουμε για υπογραφή σύμβασης θα πρέπει να μας το προσκομίσετε υπογεγραμμένο από τον παιδίατρό σας καθώς και φωτοαντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας όπου θα φαίνονται οι εμβολιασμοί του παιδιού).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το