Οικονομία

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα επιδότησης διακοπών με επιταγή κοινωνικού τουρισμού

ΟΑΕΔ
Η διοικήτρια του Οργανισµού Απασχόλησης Εργατικού ∆υναµικού (ΟΑΕΔ) καλεί τους ενδιαφερόµενους παρόχους τουριστικών καταλυµάτων των νήσων Λέσβου, Χίου, Σάµου, Λέρου και Κω, οι οποίοι επιθυµούν να συµµετάσχουν στο πρόγραµµα «Επιδότηση διακοπών εργαζοµένων, ανέργων και των οικογενειών αυτών µε επιταγή κοινωνικού τουρισµού έτους 2015-2016», που ήδη υλοποιείται, βάσει της υπ’ αριθµ. 6/2015 ∆ηµόσιας Πρόσκλησης, να υποβάλουν αιτήσεις συµµετοχής σε αυτό.

Η υποβολή αιτήσεων αρχίζει την Τετάρτη 08.06.2016 και γίνεται από πιστοποιηµένους χρήστες, αποκλειστικά µέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕ∆ (www.oaed.gr). Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η προθεσµία υποβολής αιτήσεων θα παραµείνει ανοικτή καθόλη τη διάρκεια υλοποίησης του προγράµµατος κοινωνικού τουρισµού έτους 2015-2016 (ηµεροµηνία λήξης 30.11.2016).
Με το συµπληρωµατικό πρόγραµµα αυξάνονται, τόσο τα ποσά επιδότησης των δικαιούχων που θα επιλέξουν για τις διακοπές τους καταλύµατα των συγκεκριμένων νησιών, όσο και η διάρκεια των επιδοτούµενων διανυκτερεύσεων, οι οποίες, πλέον, µπορούν να είναι έως δέκα, ενώ καταργούνται τα ποσά ιδιωτικής συµµετοχής.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράµµατος, οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να αντλήσουν από τον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕ∆ www.oaed.gr.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το