Τοπικά

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρ. Στυλιανίδης στον Βόλο σε εκδήλωση για τις φυσικές καταστροφές

«Ενημερώσου, Δράσε, Πρόλαβε, οι φυσικές καταστροφές απειλούν τη ζωή και την περιουσία σου» είναι το κεντρικό σύνθημα εκδήλωσης-εσπερίδας που οργανώνουν η Εθελοντική Ομάδα Άμεσης Επέμβασης Πολιτικής Προστασίας, Δ.Ε. Αγριάς – Δ. Βόλου και ο Τομέας Νεότητος και Πολιτισμού Ιερού Ναού Αγίων Ιωάννου Δαμασκηνού, Βαρβάρας και Σοφίας, Δ.Ε. Νέας Ιωνίας – Δ. Βόλου, σε συνεργασία με τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Μαγνησίας, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και με υποστήριξη του ερευνητικού οργανισμού ΔιαΝΕΟσις.
Θέμα της εκδήλωσης είναι «Οι φυσικές καταστροφές στην εποχή της κλιματικής κρίσης: πρόληψη-αντιμετώπιση-εθελοντισμός» και θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στις 18.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας του Δ. Βόλου.
Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι: Χρήστος Στυλιανίδης, υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος, υφυπουργός στον πρωθυπουργό και αρμόδιος για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, Φαίη Μακαντάση, διευθύντρια Ερευνών ΔιαΝΕΟσις, Άρης Ψιλοβίκος, καθηγητής του Τμήματος Γεωπονίας Ιχθυολογίας & Υδάτινου Περιβάλλοντος (Τ.Γ.Ι.Υ.Π.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αρχιμ. Βαρνάβας Σαράτσης, υπεύθυνος του Τομέα Νεότητος και Πολιτισμού και Εθελοντής του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το