Παραπολιτικά

Ο Βόλος… στο δάπεδο “Θ”

Ο Σύλλογος Εργαζομένων κατήγγειλε ακραίες συμπεριφορές στο Δήμο Βόλου όπως τραμπουκισμούς, ρουσφέτια, πιέσεις, στρατιές παρατρεχάμενων χωρίς κανένα ρόλο που περιφέρονται στο Δήμο και δίνουν εντολές, βρισίδια, αθλιότητες.

Πράγματα που η «Θ» τα καταγράφει καθημερινά.

Ο Βόλος διοικείται από τον Μπέο και αυταρέσκεια, καθεστωτική αλαζονεία, εκφράσεις πεζοδρομίου, διχαστικός λόγος, τραμπουκισμός, ανομία, συνωμοσιολογία, απειλές, λαχαναγορίτικος λόγος, λοιδορίες, χυδαίος λαϊκισμός, σπίλωση, «επιθέσεις» και «αντεπιθέσεις» αντί επιχειρημάτων και αντεπιχειρημάτων, άγνοια, έλλειψη κάθε ορθολογισμού, αντιπολιτισμός παντού.

Ο ίδιος τονίζει κάθε μέρα μεγαλόφωνα, πολυποίκιλα και επανειλημμένα – καθώς μόνο αυτό τον ενδιαφέρει – ότι είναι «100 τοις εκατό αθώος» για τις υποθέσεις του και ότι «θα αστράψει» σαν τον άσπρο σίφουνα azax η αλήθεια» κ.λπ. Μέχρι όμως να αστράψει (!) η αλήθεια για την αρχηγία του στην εγκληματική οργάνωση, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη για τα «έργα και τις ημέρες» του στο Δήμο καθημερινά θα πληθαίνουν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το