Αθλητισμός

Ο Βόλος παίζει αύριο στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό για τα πλέι άουτ

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο δεύτερο 15νθήμερο το Ιουλίου για να ολοκληρωθεί φέτος η σεζόν στη Σούπερ Λιγκ, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η «αυλαία» του πρωταθλήματος πέφτει το προσεχές Σαββατοκύριακο, με την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ και πλέι άουτ.
Ο Βόλος καλείται να αντιμετωπίσει αύριο Σάββατο στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό, για την 7η και τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ. Σ’ ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι «κυανέρυθροι» έχουν εδώ και καιρό «σφραγίσει» το εισιτήριο της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία, ενώ ο Παναιτωλικός μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου την περασμένη αγωνιστική, διατηρήθηκε και αυτός στη Σούπερ Λιγκ. Κι αυτό, καθώς μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2 δεν πρόκειται να γίνει το μπαράζ, ανάμεσα στον προτελευταίο της Σούπερ Λιγκ με τον δεύτερο της κατάταξης της Σούπερ Λιγκ 2, για μια θέση στη μεγάλη κατηγορία.
Βόλος και Παναιτωλικός αναμετρήθηκαν φέτος δύο φορές στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, με τους «κυανέρυθρους» να επικρατούν με 3-2 στο ματς του πρώτου γύρου στο Πανθεσσαλικό, σ’ ένα «χορταστικό» παιχνίδι. Ο Σανιά στο 39’ είχε δώσει το προβάδισμα στο σκορ στον Παναιτωλικό, με τον Μουνίθ να ισοφαρίζει στο 55’. Ο Μάντζης στο 66’ πέτυχε το 2-1 για τον Βόλο, ο Αριγίμπι δύο λεπτά αργότερα έφερε το ματς στα ίσια (2-2), για να δώσει τη νίκη στους «κυανέρυθρους» ο Γέντρισεκ στο 78’.
Στην αναμέτρηση του δευτέρου γύρου στο Αγρίνιο οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Ο Μουνιέρ στο 42’ σκόραρε για τους γηπεδούχους, για να ισοφαρίσει για τον Βόλο στο 90’ ο Δημόπουλος.
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώνεται σήμερα και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο. Ο Στέφανος Ξηροφώτος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τερματοφύλακα Τάσου Καραγκιόζη, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και σήμερα θα υποβληθεί σε εγχείρηση στην κλείδα. Τραυματίας είναι επίσης ο Μάριος Τσαούσης, ο οποίος και αυτός θα μείνει στο Βόλο. Αντίθετα, κανονικά αναμένεται να ταξιδέψει με την αποστολή ο Αντώνης Ντεντάκης.

«Σφυρίζει» ο Τζοβάρας
Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 7ης αγωνιστικής των πλέι άουτ. Το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Βόλο θα διευθύνει ο Γιώργος Τζοβάρας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Δημήτρη Φίλο (Βοιωτίας) και Άγγελο Ζήρδα (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την ΕΠΣ Άρτας, ενώ στο VAR θα είναι ο Αθανάσιος Τζήλος από την ΕΠΣ Λάρισας. Βοηθός VAR θα είναι ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου από την Αρκαδία και παρατηρητής ο Νικόλαος Αγαδάκος από την ΕΠΣ Πειραιά.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Σοκ σε περιοχή του Δήμου Ρ.Φεραίου: Στο Νοσοκομείο άνδρας μετά από επίθεση – Συνελήφθη ο δράστης

Στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ένας άνδρας μετά από επίθεση που δέχθηκε από συγχωριανό…

28 Μαΐου 2024

Ακίνητα: «Φωτιά» πήραν οι τιμές των διαμερισμάτων – Νέα άνοδος 10,4% το α’ τρίμηνο

«Φωτιά» πήραν και φέτος οι τιμές των διαμερισμάτων, συνεχίζοντας το ράλι των τελευταίων ετών. Σύμφωνα…

28 Μαΐου 2024

Πάρνηθα: Σενάριο για ναρκωτικά πίσω από την επίθεση σε εθελοντές – Τι ερευνά η αστυνομία

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση ξυλοδαρμού των εθελοντών στην Πάρνηθα,…

28 Μαΐου 2024

Μαγιόρκα: Αλλόφρων ντόπιος οδηγός καταδιώκει και εμβολίζει αυτοκίνητο με Βρετανούς τουρίστες

Τις τρομακτικές στιγμές κατά τις οποίες ένας οδηγός σε κατάσταση αλλοφροσύνης καταδιώκει με το SUV…

28 Μαΐου 2024

Στο Νοσοκομείο Βόλου γυναίκα με αιμορραγία

Στο Νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκε 42χρονη πριν από καμιά ώρα περίπου από την Αλόννησο. Ειδικότερα με…

28 Μαΐου 2024

«Δεχόταν bullying, μου είπαν καλά έκανε και αυτοκτόνησε» λέει η αδερφή της 17χρονης

Για κακοποιητική συμπεριφορά στο σχολείο κάνουν λόγο οι συγγενείς και γνωστοί της 17χρονης που βρέθηκε…

28 Μαΐου 2024