Παραπολιτικά

Ο Βόλος να βγει στο ξέφωτο

Σήμερα ο Βόλος παίζει το πιο μεγάλο και πιο ζόρικο στοίχημα για την ιστορία του.
Όσοι πολίτες αισθάνονται ότι δεν ανήκουν σε κανένα κλαμπ πολιτικών απατεώνων και εχθρών της πόλης τους, όπως ασύστολα σπιλώνονται από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, όσοι στη ζωή τους δεν έχουν σημαία τις ύβρεις, τις συκοφαντίες και τη γλώσσα του υποκόσμου, όσοι δεν ανήκουν σε παρασιτικές ψευδοελίτ που κάνουν πλάκα με την απαξίωση της πόλης, πρέπει να δώσουν στον Βόλο την ευκαιρία να προχωρήσει, έχοντας μπροστά πρόσωπα με εντιμότητα, γνώσεις και πολιτισμό.
Ιάσονας Αποστολάκης, Νάνσυ Καπούλα, Απόστολος Παπαδούλης και Απόστολος Ριζόπουλος διεκδικούν την ψήφο μας χωρίς κραυγές που μας κρατούν στο σκοτάδι. Πολίτες που σέβονται τον εαυτό τους. Πολίτες που στις προκλητικές και αγνώστου προελεύσεως προεκλογικές δαπάνες, απάντησαν με έναν λιτό προεκλογικό αγώνα. Για ορισμένα μάλιστα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάποιοι δεν… υπήρχαν καν, ή υπήρχαν μόνο για αρνητικό σχολιασμό.
Με αυτούς τους ανθρώπους και τη συνεργασία τους θέλουμε έναν Δήμο υγιή και αποτελεσματικό.

Η πόλη χρειάζεται έναν δήμαρχο που να μοιράζεται τη σκέψη του με τους δημότες, έναν άνθρωπο που να μην κουβαλάει αμαρτίες στους ώμους του. Θέλουμε δήμαρχο με καθαρό μυαλό και καθαρό ποινικό μητρώο, που να μην τον «κρατάει» κανείς και να μην «κρατάει» κανέναν. Δήμαρχο ελεύθερο, χωρίς κλίκες, χωρίς χαρτζιλικωμένα μέσα ενημέρωσης, χωρίς κανένα κατεστημένο να τον στηρίζει. Θέλουμε στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου ανθρώπους αυτοδημιούργητους που σέβονται τους νόμους, την ισονομία και την ισότητα μεταξύ των πολιτών. Ο βαλσαμωμένος από τον φόβο Δήμος πρέπει να δουλέψει με κανόνες και νόμους. Θέλουμε ανθρώπους που δεν θα μοιράζουν ελεημοσύνη σε δυστυχισμένους συμπολίτες μας για να χρησιμοποιήσουν αδίστακτα τις φωτογραφίες στις προεκλογικές τους καμπάνιες, αλλά θα δημιουργήσουν δομές κοινωνικής αλληλεγγύης. Θέλουμε ανθρώπους που να δουλεύουν στο γραφείο τους και όχι από τα καφενεία. Ανθρώπους που θα βρίσκονται στις γειτονιές μας.
Θέλουμε ανθρώπους που θα αναπτύξουν την πόλη μας, η οποία πέντε χρόνια τώρα έχει κλειστεί στα σκοτεινά υπόγεια της ευτέλειας και σήμερα έχει την ευκαιρία της να βγει και πάλι στο ξέφωτο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το