Τοπικά

Ο Βόλος και το Πήλιο στην έκθεση τουρισμού Salon De Vacance του Βελγίου 

Ο Δήμος Βόλου / Αντιδημαρχία Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού σε συνεργασία με την Επιτροπή Τουρισμού Δήμου Νοτίου Πηλίου και με την στήριξη του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου και της Ένωσης Ξενοδόχων συμμετείχε στην έκθεση Salon des Vacances στις Βρυξέλλες, από 7 έως 10 Φεβρουαρίου με σκοπό τη διατήρηση της αγοράς και για το 2019. Ο Προορισμός ως Βόλος και Πήλιο συμμετείχε ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Η παρουσία της περιοχής στην αγορά του Βελγίου θεωρήθηκε αναγκαία, ιδιαίτερα μετά την διακοπή της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης της περιοχής με το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, ώστε να συγκρατηθεί οποιαδήποτε απώλεια επισκεπτών από αυτή την αρνητική εξέλιξη. Κατά την διάρκεια της έκθεσης διαπιστώθηκε ότι στο κοινό των Βέλγων υπάρχουν πάντα θερμοί υποστηριχτές του προορισμού, ως αποτέλεσμα προηγούμενης επίσκεψής τους η οποία επιβεβαίωσε τις προσδοκίες τους για έναν όμορφο και αυθεντικό προορισμό και η οποία συνδυάστηκε με πολύ καλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας. Αυτός ο συνδυασμός φαίνεται να οδηγεί σε επαναλαμβανόμενους επισκέπτες κάτι επιθυμητό για τον προορισμό που προσδοκά στην διατήρηση αλλά και αύξηση των επισκεπτών μετά την προσπάθεια προβολής των προηγούμενων ετών.

Ο ΕΟΤ είχε δυναμική παρουσία στην έκθεση με περίπτερο 200 τ.μ. και με συμμετοχή αριθμού ρεκόρ συνεκθετών, όπου εκτός από τον Βόλο και το Πήλιο συμμετείχαν οι Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου, Κρήτης, Πελοποννήσου, ο Δήμος Κω, η ΠΡΟ-ΤΟΥΡ (Ρόδος), ο Οργανισμός Τουρισμού Χαλκιδικής, η Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Κάμπινγκ και τουριστικές επιχειρήσεις.
Το πρόγραμμα προβολής συνεχίζεται με τις εκθέσεις του Τελ Αβίβ, Σόφιας, Μονάχου και Ρουμανίας για τον μήνα Φεβρουάριο ενώ ακολουθούν οι εκθέσεις Παρισιού και Λευκωσίας.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Μετά τον τελικό του Κόνφερενς Φέγενορντ-Ρόμα ξανά αντίπαλες στο Γιουρόπα Λιγκ

Για «γερά στομάχια» οι αναμετρήσεις των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Από την κλήρωση που…

18 Δεκεμβρίου 2023

Η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας στην χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ορφανοτροφείου

  Η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας τίμησε με την παρουσία της τη χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών…

18 Δεκεμβρίου 2023

Επιστρέφει στο “Μεάτσα” ως αντίπαλος της Ίντερ ο Σιμεόνε στο Τσάμπιονς ΛΙγκ

Στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ τα σπουδαιότερα παιχνίδια είναι το Νάπολι-Μπαρτσελόνα και το Ίντερ-Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Ντιέγκο…

18 Δεκεμβρίου 2023

«Άνθρωπος έκανε τη δουλειά»: Κάθετοι κτηνίατροι και φιλοζωικές για τον θάνατο του Όλιβερ – Η ΕΛΑΣ, ακόμη, δεν έχει καταλήξει

Αν και έχουν περάσει 23 ημέρες από τον μαρτυρικό θάνατο του Όλιβερ στην Αράχωβα, ξεκάθαρη…

18 Δεκεμβρίου 2023

Με Φερεντσβάρος ο Ολυμπιακός στο Κόνφερενς Λιγκ

Κλήρωση του... χεριού του. Ο Ολυμπιακός έμαθε στη Νιόν την αντίπαλό του στα πλέι οφ του…

18 Δεκεμβρίου 2023

Πάπας Φραγκίσκος: Οι ιερείς μπορούν να ευλογούν τα ομόφυλα ζευγάρια

Τη συγκατάθεσή του στην ευλογία των ομόφυλων ζευγαριών έδωσε στους καθολικούς ιερείς ο πάπας Φραγκίσκος,…

18 Δεκεμβρίου 2023