Αθλητισμός

Ο Βολιώτης Μ. Κουτσογιάννης επιλέχθηκε ως Συντονιστής Κλιμακίων Προεθνικών Ομάδων βόλεϊ

Σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.), 0 Βολιώτης Ομοσπονδιακός Προπονητής Κουτσογιάννης Μαρίνος επιλέχθηκε ως Συντονιστής Κλιμακίων Προεθνικών Ομάδων Αγοριών Θεσσαλίας – Κεντρικής Ελλάδας, με άμεσους συνεργάτες τους κ.κ. Ματίκα Κωνσταντίνο – Αγόρια (Θεσσαλία), Αναγνωστόπουλο Κωνσταντίνο – Αγόρια (Λαμία), και υπεύθυνος κλιμακίου Προεθνικών Ομάδων Κοριτσιών Μαγνησίας με συντονιστή τον κ. Παπαδημητρίου Βασίλη.

Βιογραφικό

Ο 49χρονος προπονητής είναι Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το 1990 με Ειδικότητα: Πετοσφαίριση (Βόλεϊ) και βαθμό «Άριστα», καθηγητής φυσικής αγωγής από το 1999 στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με πολλές και σημαντικές επιτυχίες στα Σχολικά Πρωταθλήματα, αθλητής πετοσφαίρισης (βόλεϊ) από το 1980.
Ομάδες που αγωνίσθηκε: Α.Σ. Μαγνησιακός, Γ.Σ. Βόλου, Β.Α.Ο. Θεσσαλονίκης, Τρίτων Θεσσαλονίκης.
Μέλος των κλιμακίων προεθνικών ομάδων βόλεϊ Παίδων και Εφήβων Θεσσαλίας.
Βασικό στέλεχος της πρωταθλήτριας Θεσσαλίας – και συμμετέχουσας στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος – Μικτής Σχολικής Ομάδας βόλεϊ Μαγνησίας (Σχολικό Έτος: 1983 – 1984).
Προπονητής των ομάδων παίδων – εφήβων – ανδρών (Γ΄ Εθνική Κατηγορία) του Γ.Σ. Βόλου (Αγωνιστική περίοδος 1990 – 1991).
Α΄ προπονητής και Τεχνικός Υπεύθυνος όλων των τμημάτων βόλεϊ της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ από το 2001 μέχρι το 2013, με σημαντικότερη διάκριση την άνοδο και συμμετοχή της Γυναικείας ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία καθώς και την συμμετοχή αθλητριών του σε κλιμάκια και εθνικές ομάδες.
Β΄Προπονητής της Εθνικής Ομάδας βόλεϊ Νεανίδων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του 2006 στην πόλη Buzau της Ρουμανίας.
Προπονητής της ομάδας βόλεϊ κοριτσιών του Α.Σ. Δημητριάς της Ιεράς Μητροπόλεως (2008 – 2009)
Προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Α.Ε. Διμηνίου «Ιάσων – Κεραυνός» 2015-2016 & 2016-2017
Μέλος του Σ.Ε.Π.ΠΕ. (Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης) με συνεχή επιμόρφωση και υπεύθυνος της επιτροπής ανάπτυξης Θεσσαλίας με αρμοδιότητα για τον νομό Μαγνησίας (2006 – 2008).

Γενικός Γραμματέας της Ε.Π.Φ.Α. (Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής) Νομού Μαγνησίας, από το 2011 έως σήμερα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το