Κατηγορίες: Ελλάδα

Ο Βαρουφάκης έγινε…φούστα -Στην Αυστραλία πουλάνε αντικείμενα με το πρόσωπό του (photos)

Από το πρώτο του ταξίδι στην Ευρώπη ως υπουργός Οικονομικών, άρχισαν τα σχόλια για τις ενδυματολογικές επιλογές του Γιάνη Βαρουφάκη.

Τότε, στη Βρετανία, ήταν το δερμάτινο τζάκετ και το πουκάμισο που ήταν έξω από το παντελόνι. Τα σχόλια από τα ξένα ΜΜΕ δεν σταμάτησαν σε όλη τη θητεία του για τα ρούχα που φορούσε, τα οποία σχολίασε μέχρι και ο πρωθυπουργός πρόσφατα στη Βουλή, με τον Αλέξη Τσίπρα να μιλά για το γούστο που έχει ο κ. Βαρουφάκης στα πουκάμισα.

Τώρα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί… μόδα. Μία ιστοσελίδα που πουλά αντικείμενα με στάμπες στην Αυστραλία εμπνεύστηκε από το πρόσωπό του και έβγαλε στο εμπόριο ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς με την εικόνα του κ. Βαρουφάκη.

Ο πρώην υπουργός έγινε T-shirt, μερικά μάλιστα φέρουν τη στάμπα «Τσε Γκεβαρου» με σαφείς αναφορές- αλλά η έμπνευση δεν περιορίστηκε εκεί. Το πρόσωπό του κοσμεί μέχρι και φούστες, αλλά και κολάν!

Ο Γιάνης Βαρουφάκης μπορεί να διακοσμήσει μέχρι και το σπίτι- έγινε μαξιλάρι, κούπα, σέικερ- αλλά και να βρεθεί με αρκετές μορφές σε μία ντουλάπα, αφού το πρόσωπό του βρίσκεται σε πορτοφόλια, τσάντες και μαντήλια.


Δεν θα μπορούσαν βέβαια να λείψουν οι αφίσες από τη συλλογή, ενώ υπάρχουν ακόμη θήκες για κινητά τηλέφωνα και tablet, τετράδια, μέχρι και αυτοκόλλητα!

Πηγή www.iefimerida.gr

Share

Πρόσφατα άρθρα

Καμιά ανησυχία για την έξαρση των κουνουπιών – Σύσκεψη με εκπροσώπους των παρακάρλιων περιοχών σήμερα στην Περιφέρεια

Ευρεία σύσκεψη με εκπροσώπους των παρακάρλιων περιοχών για το θέμα της κουνουποκτονίας διοργάνωσε σήμερα η…

27 Μαρτίου 2024

Ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Αλμυρού για τον κανονισμό πυροπροστασίας ακινήτων εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων

Ο Δήμος Αλμυρού ενημερώνει τους συμπολίτες, ιδιοκτήτες ακινήτων ότι ο Κανονισμός Πυροπροστασίας Ακινήτων (ΦΕΚ 3475/Β’/24.05.2023)…

27 Μαρτίου 2024

Francis Scott Key Bridge: Οι ήρωες που απέτρεψαν μεγαλύτερη τραγωδία – Από Ελ Σαλβαδόρ, Γουατεμάλα, Ονδούρα και Μεξικό οι 6 νεκροί εργάτες

Νεκρούς θεωρεί το λιμενικό της Βαλτιμόρης τους έξι εργάτες που έπεσαν στο νερό τα ξημερώματα…

27 Μαρτίου 2024

Γιατί έχουμε έξαρση τροπικών μεδουσών: Πότε μπορεί να γίνουν επικίνδυνες

Για την εμφάνιση της τροπικής μέδουσας «Rhopilema Nomadica» στη Ρόδο μίλησε στο OPEN και την…

27 Μαρτίου 2024

Νέοι κανόνες για τους ορειβάτες στο Έβερεστ – «Πάρτε μαζί τα περιττώματά σας»

Όσοι έχουν στόχο να κάνουν ορειβασία φέτος στο Έβερεστ, θα πρέπει να κάνουν κάποιες μικρές…

27 Μαρτίου 2024

Κάλεσμα του ΚΚΕ(μ-λ) στην αντιιμπεριαλιστική-αντιπολεμική διαδήλωση στη Λάρισα

To KKE (μ-λ) απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στην αντιιμπεριαλιστική-αντιπολεμική διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα το…

27 Μαρτίου 2024