Ελλάδα

Ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος αντικαθιστά τον Φαμπρ; Φήμες ότι αποδέχθηκε την θέση

theodoropoulos.708

Αυτη την ώρα κανείς δεν το διαψεύδει και όπως όλα δείχνουν, ο σκηνοθέτης και ιδρυτής του θεάτρου του Νέου Κόσμου Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, αναλαμβάνει καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών.

Σύμφωνα με τις φήμες κύκλων του Υπουργείου, μιας και μεχρι τωρα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος αποδέχθηκε την πρόταση του υπουργού Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά

Ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, που εδωσε το παρόν την Παρασκευη στη συνάντηση των ελληνων ηθοποιών κατά Φαμπρ, αναλαμβάνει μετά την παραίτηση που υπέβαλε το περασμένο Σάββατο, ο Βέλγος καλλιτέχνης.

Με την ανάληψη των καθηκόντων του ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος αναλαμβάνει το δύσκολο έργο, να καλύψει τον χαμένο χρόνο και να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στο Φεστιβάλ, που θα συντροφεύσει το κοινό αυτό το καλοκαίρι.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1953, ξεκίνησε ως ηθοποιός και το 1992 στράφηκε στη σκηνοθεσία. Δούλεψε στο Εθνικό Θέατρο, στο ΚΘΒΕ, σε ΔΗΠΕΘΕ και στο ελεύθερο θέατρο και από το 1997 στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, τη μόνιμη στέγη του. Το 2008 συνεργάστηκε με το Εθνικό Θέατρο Αλβανίας και σκηνοθέτησε τις Τρωάδες του Ευριπίδη με Αλβανούς ηθοποιούς. Έχει διδάξει υποκριτική στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το