Αθλητισμός

Ο Β. Βενέτης για την έκταση της ΓΑΙΑΟΣΕ: «Να υλοποιήσει το έργο ο κόσμος της Νίκης»

Η εκμετάλλευση από τη Νίκη της έκτασης της ΓΑΙΟΣΕ με την δημιουργία αθλητικού κέντρου αποτέλεσε το κύριο θέμα της προχθεσινής Γενικής Συνέλευσης. Σύμφωνα με τον Βασίλη Βενέτη το έργο αυτό θα είναι προς το συμφέρον του συλλόγου να χρηματοδοτηθεί εκ των έσω. Σε φιλικό αγώνα στο «Π. Μαγουλάς» οι «κυανόλευκοι» κέρδισαν με 6-0 τον Σαρακηνό.
Η δημιουργία αθλητικού κέντρου στην έκταση της ΓΑΙΑΟΣΕ δεν είναι άπιαστο όνειρο για τη Νίκη σύμφωνα με τον Βασίλη Βενέτη. Ο β’ αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου μίλησε χθες στην εκπομπή Clasico του Βόλος 9.86 και αναφέρθηκε σε αυτό το θέμα, τονίζοντας ότι το καλύτερο για τον σύλλογο είναι να χρηματοδοτήσουν το έργο άτομα μέσα από την «οικογένεια» της Νίκης. Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την προχθεσινή Γενική Συνέλευση: «Έγινε μία παρουσίαση του σχεδίου της εκμετάλλευσης της έκτασης της ΓΑΙΑΟΣΕ, με ποιο τρόπο δηλαδή η Νίκη θα δημιουργήσει αθλητικό κέντρο δίπλα στο «Παντελής Μαγουλάς». Παρουσιάστηκαν τα σχέδια για την αξιοποίηση των χώρων, με κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ξενώνες και δύο γήπεδα, το ένα με φυσικό χλοοτάπητα και τρία μικρότερα με πλαστικό τάπητα.
Μετά έγινε μία παρουσίαση από τον κ. Χαδούλη σχετικά με τον τρόπο υλοποίησης του έργου. Ακούστηκαν κάποιες προτάσεις και αφού η Γ.Σ. ενέκρινε τη σύμβαση, αποφασίστηκε να γίνει νέα συνέλευση για να μπουν κάποιοι όροι από την πλευρά της Ερασιτεχνικής στον φορέα που θα αξιοποιήσει την επένδυση. Φυσικά τον πρώτο λόγο για τη συγκέντρωση χρημάτων θα έχει ο κόσμος της Νίκης, ειδάλλως θα πάμε σε άλλες λύσεις».

Για τις μετοχές του νέου φορέα: «Όλες οι μετοχές και ιδιαίτερα οι μεταβιβάσεις θα ελέγχονται από την Ερασιτεχνική, αφού θέλουμε να μείνουν σε νικιώτικα χέρια. Πάντως, στην εταιρεία αυτή θα μπουν κάποιες δεσμεύσεις ώστε τα όποια κέρδη να γίνονται ξανά επενδύσεις».
Για το αν θεωρεί ότι ο κόσμος θα στηρίξει οικονομικά: «Έχω την βεβαιότητα ότι το έργο θα γίνει. Το μείζων θέμα είναι να το υλοποιήσει ο κόσμος της Νίκης. Θα είναι προς το συμφέρον του συλλόγου αυτό. Να μην μπούμε σε άλλες λύσεις, ψάχνοντας για επενδυτές και για ανθρώπους έξω από τη Νίκη».
Για το πότε πιστεύει ότι θα αρχίσει το έργο: «Το αν θα μπούμε σε κάποιο πρόγραμμα θα το ξέρουμε τον επόμενο Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο. Εκεί οριοθετώ και την κατάληξη του σχήματος του φορέα υλοποίησης της επένδυσης. Θα δοθεί σίγουρα κάποιος χρόνος στους φιλάθλους της Νίκης και μόλις μαζευτούν τα χρήματα ξεκινάμε. Αν δεν τα καταφέρουμε θα πάμε σε άλλες λύσεις που σίγουρα θα βρεθούν διότι το έργο είναι ελκυστικό για όποιον θέλει να επενδύσει».
Για τις εργασίες στο «Π. Μαγουλάς»: «Αυτό είναι ένα έργο που θα υλοποιήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Εμείς απλά κάναμε τις μελέτες και είπαμε τις ανάγκες μας. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με ευθύνη της Περιφέρειας».

Φιλικό 6-0 επί του Σαρακηνού
Φιλικό παιχνίδι με τον Σαρακηνό στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» έδωσε χθες η Νίκη, στο οποίο κέρδισε με 6-0. Το ματς αυτό αποτέλεσε μέρος της προετοιμασίας των «κυανολεύκων» εν όψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Ιτέας για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, στις 9 Μαΐου.
Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά του Ντόλγκι στο 11’. Στο 51’ ο Σιώμος έκανε το 2-0 με σουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντινιωτάκης ανέβασε τον δείκτη στο 3-0, επίσης με σουτ. Ο ίδιος έβγαλε ασίστ στο 57’ για τον Τζάθα, που σε κενή εστία πέτυχε το τέταρτο γκολ της Νίκης. Τα δύο τελευταία γκολ σημειώθηκαν με εκτελέσεις πέναλτι από τους Μέτσε στο 73’ και Τζάθα στο 80’. Με τον Σαρακηνό έπαιξαν και οι Γιαουπλάρι, Τσιουρής, που φέτος αγωνίστηκαν στο Βελούχι και το ΓΣΑ αντίστοιχα.

ΝΙΚΗ: Θεολόγης, Λάιος, Ζιώγας, Χρ. Καρτσαμπάς, Κραγιόπουλος, Μέτσε, Ντόλγκι, Ματθαίου, Βουρδάκης, Τζάθας, Αναστασίου. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Τζήμας, Σφονδυλιάς, Κοντοές Βέργος, Αλ. Καρτσαμπάς, Ντινιωτάκης, Σιώμος.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας Ρέλλος, Ηλ. Ρακής Γιαμαλής, Τσαρδακάς, Γιαουπλάρι Καλαμάτας, Β. Ρακής, Γ. Μαστακούλης, Τσεκούρας, Τσιουρής. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Πρέζας, Πλιάκας, Παπαστεργίου, Ανδρέου.

Share

Πρόσφατα άρθρα

«Καλά οργανωμένο έγκλημα, δεν έχει πάρει μέρος μόνο ένας» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη

Δύο βδομάδες κοντεύουν να συμπληρωθούν από την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη και η οργή των…

20 Ιανουαρίου 2024

Κορωνοϊός: Το 55% όσων νόσησαν ελαφρά υποφέρουν από long covid – Ξεπερνούν τα 200 τα συμπτώματα

To 55% των ανθρώπων που νόσησαν ελαφρά από κορωνοϊό και δεν χρειάστηκαν νοσηλεία, έχουν συμπτώματα…

20 Ιανουαρίου 2024

Τον Φινλανδό μεσοεπιθετικό Ασενούν πήρε ο Βόλος

Τον 25χρονο Γιασίν-Αμίν Ασενούν απέκτησε ο Βόλος. Είναι 25 ετών και ήρθε με τη μορφή…

20 Ιανουαρίου 2024

Νεκρός νεαρός μοτοσικλετιστής σε τροχαίο στην Πάτρα

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν άνδρα περίπου 30 ετών, σημειώθηκε το μεσημέρι στην Πάτρα, στην…

20 Ιανουαρίου 2024

Χάρης Κωστόπουλος: Η αδερφική σχέση με τον Βασίλη Καρρά και η καριέρα που ξεκίνησε από τα 11

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών ο λαϊκός τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος ο οποίος…

20 Ιανουαρίου 2024

Άγριο έγκλημα στη Χαλκίδα: Η δολοφόνος είχε στο παρελθόν δεσμό με το θύμα και προκαλούσε συνεχώς επεισόδια

Δεν ήταν η πρώτη φορά που προκαλούσε επεισόδιο σε βάρος του 43χρονου ξυλουργού Σάκη Νικολάου…

20 Ιανουαρίου 2024