Τοπικά

Ο Β. Μεϊμαράκης στον Βόλο: Οι ευρωεκλογές προάγγελος της μεγάλης νίκης της ΝΔ στις εθνικές εκλογές 

Την πεποίθηση ότι η κοινωνική πλειοψηφία απαιτεί συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων στα μεγάλα ζητήματα και ότι η Ν.Δ. πρέπει να έχει για τη χώρα μεγάλη πλειοψηφία, εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος και υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά τη διάρκεια ομιλίας που πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής στον Βόλο. Ο κ. Μεϊμαράκης ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Μαγνησίας της ΝΔ με θέμα «Η πορεία προς τις Ευρωεκλογές», στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας. Συμμετείχαν επίσης οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές κ. Κατερίνα Μάρκου και κ. Άκης Τσελέντης.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μεϊμαράκης υποστήριξε ότι οι ευρωεκλογές θα αποτελέσουν τον προάγγελο της μεγάλης νίκης που θα καταγράψει η Ν.Δ. στις εθνικές εκλογές, ενώ απηύθυνε κάλεσμα επιστροφής σε στελέχη που έχουν αποσκιρτήσει από το κόμμα.
«Ανοίγουμε την αγκαλιά μας να υποδεχτούμε όλους. Συγχωρούμε όλους, όσοι έφυγαν. Τους θέλουμε όλους κι αυτούς που πήγαν στους ΑΝΕΛ και στο ΠΑΣΟΚ. Αυτός είναι ο πολιτικός πολιτισμός της ΝΔ», ανέφερε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Περιμένουμε τον Αγοραστό περιφερειάρχη Θεσσαλίας και στηρίζουμε τη Νάνσυ Καπούλα στο Δήμο Βόλου».

Αναφερόμενος στην οικονομία τόνισε πως έχουν περάσει δέκα χρόνια από την κρίση και ακόμη είμαστε μέσα στην κρίση. Η χώρα, όπως είπε, πρέπει να είναι στον σκληρό πυρήνα του ευρώ και στα κέντρα λήψης αποφάσεων και αυτό μπορούμε να επιτευχθεί με τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το