Κόσμος

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ κατηγορεί περιοδικό για ψεύτικη «αποκλειστική συνέντευξη»

U.S. actor George Clooney and his wife Amal Alamuddin travel on a water taxi at the Grand Canal in Venice
Συγνώμη από τον Τζόρτζ Κλούνεϊ ζήτησε το βρετανικό περιοδικό «Hello» για την χρήση παλιού υλικού και φράσεων που ποτέ δεν έκανε υπονοώντας μάλιστα πως το αποτέλεσμα ήταν μια αποκλειστική συνέντευξη.

Ο Όμιλος «Hello!» που κατέχει το περιοδικό , δήλωσε πως αγόρασε το κομμάτι από ένα πρακτορείο που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν. Αλλά όπως αποδείχτηκε, η «αποκλειστική συνέντευξη» του Αμερικανού ηθοποιού είχε «δημιουργηθεί από μια σειρά συνεντεύξεων που έλαβαν χώρα σε μια μεγάλη χρονική περίοδο», αναφέρει η ανακοίνωση του ομίλου. «Πολλές από τα αποσπάσματα που αποδίσονται στον κ. Κλούνεϊ δεν έγιναν από τον ίδιο».

Ο Κλούνεϊ δήλωσε πως το περιοδικό χρησιμοποίησε μια ψεύτικη συνέντευξη και ήταν επικριτικός με άλλες δημοσιεύσεις για τη χρήση του υλικού, σύμφωνα με δήλωση που δημοσιεύτηκε στο «Hollywood Reporter».

«Το περιοδικό Hello δημοσίευσε μια αποκλειστική συνέντευξή μαζί μου η οποία κυκλοφόρησε στη συνέχεια από άλλα περιοδικά. Έντυπα όπως τα Vanity Fair, Marie Claire, The Sun και η Evening Standard δημοσίευσαν με τη σειρά τους την αποκλειστική μου συνέντευξη με credit το περιοδικό Hello» δήλωσε ο Κλούνεϊ.
Μερικές από τις κατασκευασμένες δηλώσεις του ηθοποιού αναφέρουν πως ο ίδιος και η σύζυγός του έχουν έναν κανόνα που λέει πως δεν θα βρίσκονται ποτέ μακριά ο ένας από τον άλλο για περισσότερο από μία εβδομάδα, σύμφωνα με το Hollywood Reporter

«Το πρόβλημα είναι πως δεν έχω δώσει συνέντευξη στο Hello Magazine και τα αποσπάσματα που αποδίδονται σε μένα δεν είναι ακριβή. Σύμφωνα με την εμπειρία μου, η παραποίηση στοιχείων δεν είναι ασυνήθιστη, αλλά μια ‘αποκλειστική συνέντευξη’ εντελώς κατασκευασμένη είναι κάτι νέο. Και είναι μια πολύ ανησυχητική τάση» ανέφερε η δήλωση.

Ο Όμιλος Hello δήλωσε πως αγόρασε το υλικό με βάση την καλή πίστη σε έναν αξιόπιστο ανεξάρτητο φορέα. «Είμαστε συγκλονισμένοι και απογοητευμένοι από την ανακάλυψη πως το υλικό δεν ήταν αληθινό» δήλωσε η εταιρεία.

Ο εκδοτικός όμιλος ζήτησε συγνώμη από τον Κλούνεϊ και τη σύζυγό του για την δημοσίευση της συνέντευξης.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το