Ελλάδα

Ο Τζέραλντ Μπάτλερ φώναξε «This is Sparta» και η λαμπαδηδρομία σταμάτησε

Η κοσμοπλημμύρα που προκλήθηκε στη Σπάρτη από την παρουσία του Τζέραρντ Μπάτλερ, του κινηματογραφικού Λεωνίδα, ήταν αρκετή για την απότομη διακοπή της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομία και την μεταφορά της Ολυμπιακής Φλόγας στο Τόκιο με το αεροπλάνο.

Κάτοικοι και φορείς της Σπάρτης αγνόησαν τις προειδοποιήσεις για τον κορωνοϊό και βγήκαν στους δρόμους για να δουν τον διάσημο ηθοποιό να παραλαμβάνει και να μεταφέρει τη Φλόγα. Όπως φαίνεται, ούτε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ζύγισε σωστά την κατάσταση και άφησε την εκδήλωση στη Σπάρτη να γίνει κανονικά μέχρι να έρθουν οι πρώτες αντιδράσεις.

Η δημοσιοποίηση του σχετικού βίντεο στη σελίδα της Επιτροπής στο Facebook προκάλεσε σωρεία αρνητικών αντιδράσεων. «Πόσο τραγικά ανεύθυνοι μπορεί να είστε στην Ολυμπιακή Επιτροπή; Αγνοείτε νόμους και κοινή λογική και βάζετε σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, το έχετε καταλάβει;» ρώτησε ένας χρήστης, ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Όσο μας συγκινεί και μας φωτίζει η διαδικασία αφής και πορείας της Ολυμπιακής Φλόγας, μέσα από την οποία μεταλαμπαδεύονται πανανθρώπινες αξίες, άλλο τόσο φαίνεται προκλητικός ο συνωστισμός κατά τις εκδηλώσεις που σχετίζονται με αυτή».

https://www.instagram.com/p/B9rHg__JChO/?utm_source=ig_embed

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το