Πολιτισμός

«Ο Τζακ και η Φασολιά» στο «Αχίλλειον»

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας, κλείνοντας αισίως τα 10 χρόνια συνεπής παρουσίας στον χώρο του ποιοτικού παιδικού θεάτρου, παρουσιάζει για 9η χρονιά στον Βόλο, μια παιδική παράσταση που θα μιλήσει στην καρδιά των μικρών, αλλά και μεγάλων φίλων. «Ο Τζακ και η Φασολιά» έρχεται στο «Αχίλλειον», την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 17.15 και 19.15, σε κείμενο και σκηνοθεσία Γιώργου Πουλή.
Ο Τζακ! Ένας ονειροπόλος νέος που ζει με τη μητέρα του και την αγαπημένη του αγελάδα. Τα πράγματα ξαφνικά δυσκολεύουν πολύ και δυστυχώς ως μόνη λύση αναγκάζεται να πουλήσει την αγελάδα του. Το αντάλλαγμά του; Πέντε μαγικά φασόλια από έναν πολύ περίεργο άνθρωπο που συναντά τυχαία στον δρόμο για την αγορά. Μια τεράστια φασολιά που φυτρώνει έξω από το σπίτι του και τον οδηγεί στο παλάτι του γίγαντα. Μια μεγάλη περιπέτεια ξεκινάει λοιπόν για τον Τζακ όταν εκείνος σκαρφαλώνει στη φασολιά. Θα έρθουν καλύτερες μέρες για την οικογένειά του με πράγματα που δεν ήταν δικά τους; Ή μήπως όχι; Θα δικαιωθεί ο Τζακ για τις επιλογές του; Θα τιμωρηθεί ο γίγαντας για όλα όσα έχει προκαλέσει στην πόλη; Τι είναι τελικά σωστό να κάνουμε όταν ο πειρασμός είναι μεγάλος και μοιάζει σαν εύκολη λύση;
Η συνέχεια επί σκηνής.

Συντελεστές παράστασης: Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Πουλής, Χρυσάνθη Γεωργιάδου, Άρης Γκέτσης, Γιώργος Δάσκαλος, Ανδριάνα Αβραάμ.
Κείμενο – σκηνοθεσία Γιώργος Πουλής, σκηνογραφία Εμμανουέλα Αλφιέρη, κοστούμια Τέτα Βασιλάτου, σχεδιασμός φωτισμών Δημήτρης Νίκου, γραφιστικά Στέλιος Καλογεράκης, ειδικές κατασκευές Σάκης Γραμμένος, δημόσιες σχέσεις Μικρό Θέατρο Λάρισας, τεχνικός σκηνής Σάκης Σακελλαρίου, μουσική επιμέλεια Δημήτρης Καράτζιος, ζωγραφική Μίνα Ασημακοπούλου, παραγωγή Μικρό Θέατρο Λάρισας.
Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά (με ένα διάλειμμα), κρατήσεις – πληροφορίες: 6974797109, προπώληση 8 ευρώ, ταμείο 10 ευρώ, προπώληση κατάστημα Κεχαΐδης, τηλ. 2421037891, viva.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το