Κόσμος

Ο Τραμπ αλλάζει τόπο διαμονής, από τη Νέα Υόρκη στη Φλόριντα – «Καλά ξεκουμπίδια» του απάντησε ο κυβερνήτης

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι αλλάζει τόπο μόνιμης διαμονής και από την Νέα Υόρκη θα δηλώνει πλέον κάτοικος του Παλμ Μπιτς στη Φλόριντα.

Εκεί βρίσκεται το συγκρότημα Μαρ-α-Λάγκο, το οποίο του ανήκει και περνά τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο του. «Η οικογένειά μου και εγώ θα κάνουμε το Παλμ Μπιτς στη Φλόριντα μόνιμη κατοικία μας. Παρά το γεγονός ότι πληρώνω εκατομμύρια δολάρια σε τέλη και φόρους σε τοπικό, δημοτικό και πολιτειακό επίπεδο, μου έχουν φερθεί πολύ άσχημα οι πολιτικοί ηγέτες της πόλης και της Πολιτείας», πρόσθεσε, αναφερόμενος στη Νέα Υόρκη, καθώς βρίσκεται σε ανοιχτή διαμάχη με τον δήμαρχο της πόλης, Μπιλ ντε Μπλέιζιο, αλλά και με τον κυβερνήτη της Πολιτείας της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, αμφότεροι Δημοκρατικοί.

Ο τελευταίος μάλιστα, στο άκουσμα της είδησης, «απάντησε» στο Twitter, ευχόμενος «καλά ξεκουμπίδια» στον Αμερικανό πρόεδρο! «Καλά ξεκουμπίδια. Δεν είναι πως ο Ντόναλντ Τραμπ πλήρωνε ποτέ φόρους εδώ, ούτως ή άλλως. Όλος δικός σου, Φλόριντα», έγραψε χαρακτηριστικά.
Ανάλογα απάντησε και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ντε Μπλέιζιο, που έγραψε επίσης με ειρωνικό τρόπο: «Μη χτυπήσεις πέφτοντας πάνω στην πόρτα καθώς θα φεύγεις ή τίποτα τέτοιο».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το