Θ Plus

Ο τραγουδιστής των REC περιγράφει πως βρήκε στο Facebook τον χαμένο, ετεροθαλή αδελφό του

Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο τραγουδιστής Αρης Λουμάκης των REC, λέγοντας πως ανακάλυψε τον χαμένο του αδελφό μέσω… Facebook.
Μιλώντας στο Happy Day, ο Άρης Λουμάκης αναφέρθηκε στην οικογένειά του και συγκεκριμένα στο πως η μητέρα του μεγάλωσε εκείνη και τον αδελφό του μόνη της, καθώς ο πατέρας του τους άφησε όταν εκείνος ήταν σε μικρή ηλικία.
«Την μητέρα μου την αγαπώ ιδιαίτερα γιατί μεγάλωσε εμένα και τον αδερφό μου και σαν πατέρας και σαν μάνα. Ο πατέρας μου θεώρησε σωστό όταν ήμασταν μικρά και σε ευαίσθητη ηλικία να μας αφήσει και να τραβήξει τον δρόμο του και ακόμα και τώρα δεν ξέρω που βρίσκεται.», ανέφερε ο ίδιος.

Ωστόσο, ο τραγουδιστής των REC ανακάλυψε κάποια στιγμή πως έχει κι έναν ετεροθαλή αδελφό από τον ίδιο πατέρα κι έτσι αποφάσισε να τον αναζητήσει, ψάχνοντας τον στο Facebook.
«Τον τρίτο μου αδερφό τον αναζήτησα και τον βρήκα μέσα από το Facebook, ο οποίος είναι από τον ίδιο πατέρα αλλά από άλλη μητέρα. Δεν ξέρω αν έχω άλλα αδέρφια, ενδεχομένως και να έχω. Τον πατέρα μου δεν έψαξα να τον βρω, δεν με ενδιέφερε. Τον συνάντησα μόνο σε ένα δικαστήριο για διατροφή. Κατηγόρησα αρκετές φορές τον εαυτό μου για όλο αυτό, όμως νομίζω μέσα από τα μάτια της μητέρας του ένα παιδί μπορεί να καταλάβει όλη την κατάσταση. Η μητέρα μου μας παρότρυνε να γνωρίσουμε τον πατέρα μου, εμάς δεν μας γεννήθηκε ποτέ το συναίσθημα», ανέφερε ο ίδιος στην κάμερα.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το