Τοπικά

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας τίμησε την Εργατική Πρωτομαγιά

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, αποτελούμενη από τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Κώστα Βογιατζή, τους βουλευτές Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο και Κατερίνα Παπανάτσιου, τον Συντονιστή της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Δημήτρη Σκαλτσή και το Συντονιστή της Οργάνωσης Δυτικού Βόλου Στέφανο Λάζο, κατέθεσε στεφάνι προς τιμήν της Εργατικής Πρωτομαγιάς στο Ταχυδρομείου Βόλου.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, “ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε, επέλεξε να τιμήσει την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς με πολύμορφες συμβολικές δράσεις. Δράσεις σε όλη την έκταση της χώρας με σκοπό να αναδεχθεί η σημασία της Πρωτομαγιάς την στιγμή ακριβώς που οι εργαζόμενοι χτυπιούνται από τις συνέπειες της απομόνωσης του πληθυσμού λόγω πανδημίας και από την ανάλγητη νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ το εργατικό κίνημα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Με σχέδιο, γνώση των νέων δεδομένων και συνεχείς αγώνες μαζί με τα συνδικάτα στην Ευρώπη και τον κόσμο, να σταθεί στην πρώτη γραμμή των αγώνων για εργασιακά δικαιώματα, κοινωνική δικαιοσύνη και περισσότερη δημοκρατία στη νέα εποχή που ήδη ξεκίνησε”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το