Τοπικά

Ο συνδυασμός «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» στηρίζει την Ανεξάρτητη Κίνηση Μικροθηβών

Ο συνδυασμός «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» στηρίζει την Ανεξάρτητη Κίνηση Μικροθηβών, όπως επεσήμανε η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου, Νάνσυ Καπούλα.

Συγκεκριμένα, η επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα εύχεται καλή επιτυχία στον αγώνα που δίνει η Ανεξάρτητη Κίνηση Μικροθηβών και διαβεβαιώνει τους εκπροσώπους της πως θα βρίσκεται στο πλευρό τους και μέσα από γόνιμο διάλογο, θα βρίσκουν λύσεις στα προβλήματα του τόπου.

Σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Κίνηση Μικροθηβών, ο συνδυασμός γεννήθηκε από την αγάπη και τον προβληματισμό των ίδιων των κατοίκων του χωριού, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία με τη νέα δημοτική αρχή.

Σε συνεργασία με τους συγχωριανούς και πάντα ως ομάδα, τονίζει η Ανεξάρτητη Κίνηση Μικροθηβών, στόχος είναι η λύση σε μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινής ζωής των κατοίκων των Μικροθηβών.

Να σημειωθεί πως οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού είναι οι εξής: Γιάννης Γκαμάλιος, Νίκος Πορταρίτης, Νίκος Σίσκας, Νίκος Σταφυλοπάτης, Αγαθή Τιμπλαλέξη και Γιάννα Τσανταρλιώτη (Χαρμαντά).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το