Τοπικά

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ ζητεί να αθωωθεί οριστικά από τον Άρειο Πάγο η καθαρίστρια από τον Βόλο

Η Διοίκηση του Συλλόγου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Ν. Μαγνησίας, εκφράζει την αλληλεγγύη της στην καθαρίστρια του παιδικού σταθμού Δήμου Βόλου οποία έχει καταδικαστεί σε 10ετή φυλάκιση για την παραποίηση του ενδεικτικού της Ε΄ Δημοτικού σε απολυτήριο Δημοτικού.
Ενόψει της εκδίκασης στον Άρειο Πάγο στις 6 Φλεβάρη της αίτησης αναίρεσης της ποινής, ζητά να τερματισθεί τώρα η ταλαιπωρία, με την οριστική αθώωση της, με την επιστροφή στη δουλειά της και την καταβολή κανονικά όλων των αποδοχών της και των ενσήμων της γι’ αυτό το διάστημα που ταλαιπωρήθηκε, επισημαίνοντας, ότι δεν είναι έγκλημα να εργάζεται κάποιος για να ζήσει και μάλιστα όταν αντιμετωπίζει ιδιαίτερες δυσκολίες.

“Γιατί δεν είναι έγκλημα ο αγώνας για επιβίωση ενός φτωχού ανθρώπου σε ένα σύστημα όπου νόμιμα και παράνομα κλέβονται δεκάδες δισεκατομμύρια, όπου νόμιμα και παράνομα φυσικά πρόσωπα και επιχειρηματικοί όμιλοι πλουτίζουν σε βάρος του λαού και κανείς τους δεν πήγε ούτε μια ώρα φυλακή”, επισημαίνει χαρακτηριστικά η διοίκηση του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ.
Τέλος, ζητά άμεσα την πρόσληψη της “επειδή επί μια 20ετία προσέφερε συνειδητά τις υπηρεσίες σε παιδικό σταθμό του Δήμου Βόλου, προσέφερε εργασία και πληρωνόταν γι’ αυτή. Δεν έκλεψε! Δεν καταχράστηκε τα δημόσια χρήματα! Τα δούλεψε! Για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις οικογενειακές της ανάγκες”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το