Τοπικά

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας θα μοιράσει δωροεπιταγές στα μέλη του ενόψει του Πάσχα

Μετά από πρόταση του προεδρείου, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας αποφάσισε να δώσει δωροεπιταγές σε όλα τα μέλη του συλλόγου για το Πάσχα.
Όπως αναφέρουν στελέχη του προεδρείου, «τον τελευταίο χρόνο ζούμε καταστάσεις πρωτόγνωρες. Λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων δεν μπορέσαμε να κάνουμε γιορτή για τα παιδιά, χορό και κόψιμο βασιλόπιτας, εκδρομή και δωροεπιταγές τα Χριστούγεννα . Έτσι πήραμε απόφαση να δώσουμε φέτος τις δωροεπιταγές το Πάσχα και μάλιστα γι αυτό την πήραμε νωρίς (όπως πρέπει λόγω των συνθηκών) για να μπορέσουμε να τις διαθέσουμε έγκαιρα και με όλα τα μέτρα προστασίας, σε όλους τους συναδέλφους».

Επειδή ακριβώς δεν έγιναν όλα τα παραπάνω, κατ΄εξαίρεση φέτος αποφασίστηκε το ποσό των δωροεπιταγών θα είναι διπλάσιο, δηλαδή 20ευρώ/άτομο.
Η ημερομηνία της διάθεσης των δωροεπιταγών θα ανακοινωθεί σύντομα.
Επίσης, αποφασίστηκε να κληθούν όσα μέλη του Συλλόγου ασχολούνται με χειροτεχνίες (ζωγραφική, κατασκευές , κ.λ.π.) να δηλώσουν αν τους ενδιαφέρει να συμμετέχουν σε μια μεγάλη έκθεση που θα οργανωθεί το καλοκαίρι (αν το επιτρέψουν οι συνθήκες) και αν εξασφαλιστεί συμμετοχή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το