Τοπικά

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας στη συγκέντρωση ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις

Στο συλλαλητήριο ενάντια στον περιορισμό των διαδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 7:30 στην πλατεία Αγ.Νικολάου, θα συμμετέχει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας.
«Συναδέλφισες και Συνάδελφοι, σήμερα έρχεται στη βουλή ένα νομοσχέδιο που ουσιαστικά “μας κλείνει το στόμα”. Ενα νομοσχέδιο που απαγορεύει τις διαδηλώσεις και τις συγκεντρώσεις. Επιτίθεται στα λαϊκά δικαιώματα και τις ελευθερίες μας» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος και προσθέτει:
«Ένα νομοσχέδιο που επιδιώκει να συκοφαντήσει τους λαϊκούς αγώνες και να θέσει υπό απαγόρευση και περιορισμό κάθε κινητοποίηση, μέσα από διατάξεις-λάστιχο, που θα τις ερμηνεύουν οι αστυνομικές αρχές και οι άλλοι μηχανισμοί καταστολής. Έχει στόχο να χειραγωγήσει το μυαλό, εμφανίζοντας τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις ως κάτι εν δυνάμει «εγκληματικό» και «επικίνδυνο».
Δεν θα επιτρέψουμε για κανένα λόγο και με κανένα πρόσχημα να μπει σε γύψο το δικαίωμά μας να διαδηλώνουμε κατά των αντιλαϊκών μέτρων. Οι αγώνες των εργαζομένων δεν μπαίνουν ούτε στην καραντίνα, ούτε στον γύψο. Οι απαγορεύσεις των διαδηλώσεων θα μείνουν στα χαρτιά».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το