Αθλητισμός

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου Κένταυρος έτρεξε για την ενίσχυση της “Φλόγας” (photos)

Μοναδικές στιγμές έζησαν χιλιάδες Βολιώτες που κατέκλυσαν την παραλία του Βόλου την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, συμμετέχοντας στον φιλανθρωπικό αγώνα που διοργάνωσε η Φλόγα και ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου με τη στήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων .
O Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου -Κένταυρος τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα αθλητικά σωματεία του Βόλου, στους συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων και στους Διευθυντές των σχολείων που ευαισθητοποιήθηκαν και παρακίνησαν εκατοντάδες παιδιά να συμμετέχουν σε ένα τόσο συμβολικό αγώνα.

Νικητές του αγώνα στα αγόρια οι:
1) Μάρος Κώστας (Α.Σ. Φυτόκου Μαγνησίας).
2) Καρρόπουλος Γιώργος (ΝΟΒΑ).
3) Μυτιλιός Ανδρέας (Ακαδημία Καράτε Βόλου).

Και στα κορίτσια οι:
1) Βέργου Κατερίνα (Ακαδημία Άτλας Βόλου).
2) Μαυρομιχάλη Ευτυχία (Νίκη Βόλου).
3) Μπιντάκα Μαρία –Ζωή (ΝΟΒΑ).

Σύσσωμος ο σύλλογος συμμετείχε και βοήθησε με κάθε τρόπο στην διεξαγωγή του αγώνα που ανέδειξε νικητές και τους χιλιάδες Βολιώτες που ανταποκρίθηκαν συμμετέχοντας μαζικά.
Παράλληλα οι δρομείς μας Χρήστος Γιάννης, Δημήτρης Γάκης, , Γιώργος Ζαφειρίου και Γιώργος Τσίρος συμμετείχαν στον Ημιμαραθώνιο Αλμυρού “Almyros city – Zerelia Lakes” την Κυριακή 06 Οκτωβρίου όπου και τερμάτισαν με επιτυχία.
Συνεχίζοντας τις πολύ καλές του εμφανίσεις ο Φράγκος Δημήτρης αναδείχτηκε 2ος νικητής της γενικής κατάταξης στον «Αχίλλειο Άθλο», αγώνα απόστασης 20χλμ. που έγινε στις 29 Σεπτεμβρίου στα Φάρσαλα, ενώ 2οι στην κατηγορία τους ήταν και οι Χρήστος Γιάννης και Βουρλογιάννης Αργύρης. Στον ίδιο αγώνα συμμετοχή είχαν και οι Δημήτρης Γάκης και Καπαλίκας Γιώργος στα 20χλμ καθώς και ο Γιώργος Κώστας στα 5χλμ.

Σημειώνεται ότι τα γραφεία του συλλόγου στο Αθλητικό Κέντρο «Χιλιαδούς», Γ.Δήμου με Μεταμορφώσεως, είναι ανοιχτά κάθε Τετάρτη 19.30 έως 21.00 και γίνονται εγγραφές για τους προσεχείς αγώνες, καθώς και για νέα μέλη, ενώ δίνεται και το μπλουζάκι του συλλόγου.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: Κ. Κυριαζής 6994583137 , Ε. Βουτσινάς 6977322930
Ε-Mail: [email protected] , Facebook: Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου – Κένταυρος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το