Πολιτισμός

Ο Σταμάτης Μαλέλης παρουσιάζει στο Βόλο το νέο του βιβλίο

 

PHOTO MALELIS

Μια ξεχωριστή πρόσκληση απευθύνει ο Σταμάτης Μαλέλης στους Βολιώτες την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 19.00, στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας .

Η κατάθλιψη είναι γένους θηλυκού; Μπορεί η αγάπη να την συντρίψει; Μπορεί ο μαύρος ήλιος της ψυχής μας να χλομιάσει μπροστά στην ελπίδα της ανατολής;
Η συνέχεια της συγκλονιστικής ιστορίας της ηρωίδας, μιας πετυχημένης γυναίκας που όμως αδυνατεί να χαρεί τη ζωή, μπλεγμένη στα δίχτυα της κατάθλιψης, θα δοθεί από τον ίδιο τον Σταμάτη Μαλέλη στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου», από τις εκδόσεις Μίνωας.
Στο Βόλο, ο Σταμάτης Μαλέλης ανοίγει την καρδιά του και μαζί με ειδικούς ψυχικής υγείας σπάνε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις και μιλάνε για την κατάθλιψη στα χρόνια της κρίσης, τα αδιέξοδα και τις δυσκολίες αλλά και την λύτρωση που φέρνει η αγάπη.
Σκοπός της εκδήλωσης, σύμφωνα με τους διοργανωτές της, είναι να φωτίσει με ελπίδα τις καρδιές των ανθρώπων που υποφέρουν από τη μάστιγα της εποχής, να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι τους και να αντλήσουν δύναμη για να πολεμήσουν και να νικήσουν την κατάθλιψη.
Θα μιλήσουν ο Κυριάκος Ντούμος – δημοσιογράφος, στιχουργός και ο Φώτης Βασιλείου – γενικός διευθυντής White Space & New Media Studies.
Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος Σωτήρης  Πολύζος.
Η είσοδος είναι ελεύθερη

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το