Τοπικά

Ο ΣΕΗΜ δώρισε υπολογιστές στον Τύρναβο

Από τον Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

Δίπλα στα παιδιά των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από το σεισμό του Μαρτίου, βρέθηκε ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας.
Ο Πρόεδρος του ΣΕΗΜ Μαουσίδης Σεραφείμ και ο Ταμίας Κοντογιάννης Δημήτριος, παρέδωσαν στην Σχολική Επιτροπή Δήμου Τυρνάβου και στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Παιδείας Κατσαρό Χριστόφορο, πλήρης μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών με ολοκληρωμένο τον απαραίτητο εξοπλισμό τους. Οι υπολογιστές αυτοί προορίζονται να εξοπλίσουν σχολεία τα οποία υπέστησαν ζημιές από το σεισμό και ετοιμάζονται να ανοίξουν τις πόρτες τους και να υποδεχτούν τους μαθητές της περιοχής, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου. Παρόντες στην παράδοση ήταν και ο Υποδιευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Δένδρων Πλατανουλίων Μαλισόβας Κυριάκος καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου Μαλάκος Σταμάτης, οι οποίοι συγκινημένοι μετέφεραν στο προεδρείο του ΔΣ τις εγκάρδιες ευχαριστίες όλων των μαθητών και των γονέων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Δημοτικό Σχολείο Δένδρων – Πλατανουλίων έχει μεταφερθεί προσωρινά στον Αμπελώνα δίπλα στη Νατοϊκή βάση του Τυρνάβου έως ότου να αποκατασταθούν πλήρως οι ζημιές που υπέστη από τον καταστροφικό σεισμό.
Παράλληλα, έχουν γίνει ήδη επαφές ώστε ηλεκτρολογικές εταιρίες να προσφέρουν υλικά για την άμεση αποκατάσταση τυχόν προβλημάτων που παραμένουν ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των σχολικών μονάδων ολόκληρη τη χρονιά.
Η παρουσία και η προσφορά του ΣΕΗΜ υπήρξε αδιάλειπτη από την πρώτη στιγμή που χτύπησε ο εγκέλαδος τα χωριά του Τυρνάβου και των γύρω περιοχών. Η στενή συνεργασία, αλλά και οι θερμές προσωπικές σχέσεις που ανέπτυξε ο Σύνδεσμος με τους πολίτες και τις αρχές της περιοχής, παραμένουν ισχυρές και άρρηκτες”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το