Αθλητισμός

Ο ΣΔΥ Βόλου κόβει στις 14 Ιανουαρίου την πίτα του

Την είσοδο του 2018 γιορτάζει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου και τη Κυριακή 14 Ιανουαρίου θα κόψει τη πίτα του στη 1.00 το μεσημέρι στο κέντρο «Ελλάδας Εικόνες» στα Παλιά Βόλου (Αλμυρού 9).

29 χρόνια ιστορίας κλείνει ο ΣΔΥΒ, και ένα χρόνο πριν γιορτάσει την 30ετία ετοιμάζει νέες καινοτομίες, οι οποίες θα ανακοινωθούν στην εκδήλωση της επόμενης Κυριακής. Στη κοπή πίτας θα ανακοινωθούν επίσης οι ημερομηνίες όλων των αγώνων του 2018 που διοργανώσει και θα συνδιοργανώσει ο σύλλογος, θα γνωστοποιηθούν οι εγγραφές και οι ομαδικές εκδρομές που θα γίνουν το προσεχές διάστημα, ενώ θα προβληθεί βίντεο με τις δράσεις του 2017. Αθλητές μέλη του ΣΔΥ Βόλου θα βραβευθούν για τη προσφορά τους στον αθλητισμό. Στους τυχερούς της βασιλόπιτας θα προσφερθούν δώρα. Η συνέχεια θα δοθεί με ατέλειωτο χορό.

Τιμή κάρτας με φαγητό και σε ελεύθερη κατανάλωση κρασί-αναψυκτικά (εξαιρούνται οι μπύρες), 12 ευρώ. Οι κάρτες θα δίνονται στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 από τη Δευτέρα 8 ως τη Πέμπτη 11 Ιανουαρίου. Όσοι δεν δύνανται να πάνε στο κατάστημα, μπορούν να κάνουν κράτηση τηλεφωνικά στο 2421023523. Για καλύτερο προγραμματισμό πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να τις προμηθευτούν μόνο στις παραπάνω ημερομηνίες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το