Ελλάδα

Ο Ρουβίκωνας απειλεί και προκαλεί: Πάντα θα ξεφεύγουμε, έρχονται τα καλύτερα

Μία ημέρα μετά την καταδρομική επίθεση στην πρεσβεία του Ιράν, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης, προκαλεί και απειλεί με ανάρτησή του στο Facebook.
Οπως υποστηρίζει, ακόμη και με 24ωρη παρακολούθηση από την ΕΛ.ΑΣ., τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας μπορούν να ξεφύγουν, καθώς υπάρχουν και αρκετοί άγνωστοι στην Αστυνομία που δίνουν περιθώριο ελιγμών.

Παράλληλα, υπερασπίζεται ξανά τον φρουρό της πρεσβείας, ο οποίος δεν αντέδρασε κατά τη διάρκεια της επίθεσης. «Δεν είναι ρεαλιστικό να ζητάς από κάποιον που εκτελεί χρέη φρούρησης να είναι ”στην τσίτα”συνεχώς», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Γιώργου Καλαϊτζίδη:

Και 24ωρη να γίνει η παρακολούθηση σε κάποιους από εμάς δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα. Μπορούμε να ξεφύγουμε, η αν αυτό δεν καταστεί δυνατό κάποιος άλλος να πάρει την θέση μας για να καλυφθεί το κενό. Η παρουσία πλέον πολλών ανθρώπων στην ομάδα οι οποίοι είναι άγνωστοι στην ΕΛΑΣ,μας δίνει ένα απεριόριστο πεδίο ελιγμών που θα μπορέσει να ”απορροφήσει”την αύξηση της αστυνομικής πίεσης. Οσον αφορά την κουβέντα που έχει ανοίξει για την αντίδραση του φρουρού στην πρεσβεία θα πω το εξής. Δεν είναι ρεαλιστικό να ζητάς απο κάποιον που εκτελεί χρέη φρούρησης να είναι ”στην τσίτα”συνεχώς. Ο φρουρός ενός κτιρίου στην Ελλάδα[οσο υψηλά διαβαθμισμένος στόχος και εάν είναι]δεν είναι στρατιώτης του αμερικανικού πεζικού που κάνει σκοπιά σε προκεχωρημένη θέση στην έρημο του Αφγανιστάν. Μια σοβαρή ομάδα θα εκμεταλλευτεί τις στιγμές χαλάρωσης που μοιραία θα εμφανιστούν. Εν κατακλείδι τα καλύτερα έρχονται και κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει..

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το