Τοπικά

Ο Ροταριανός Όμιλος Βόλου χαιρετίζει το έργο και την προσφορά του Χαρ. Τσιμά

Ο Ροταριανός Όμιλος Βόλου χαιρετίζει το έργο του τοπικού ευεργέτη Χαράλαμπου Τσιμά, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν πρόεδρος του Ομίλου, με αφορμή τα εγκαίνια των νέων χώρων της Μονάδας Χημειοθεραπείας στο Νοσοκομείο Βόλου, που πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες μέρες.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο Πρόεδρος του Ρ.Ο. Βόλου Νίκος Σοφιάδης, την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, τίμησε τον μεγάλο ευεργέτη ροτ. Λάμπη Τσιμά. Μέσα από μια σεμνή και γεμάτη συγκίνηση τελετή, ο Διοικητής του Νοσοκομείου, το νοσηλευτικό προσωπικό, οι φίλοι του Νοσοκομείου, οι αρχές της πόλης μας, αλλά κυρίως ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, εγκαινίασαν την καινούργια πτέρυγα Χημειοθεραπείας, η οποία είναι και αυτή προσφορά του ροτ. Λάμπη Τσιμά.

Προς τιμήν του όλη η πτέρυγα πήρε το όνομα του. Και βέβαια το έργο του και η προσφορά του, δεν σταματά εκεί, όπως εξήγγειλε ο ίδιος . Όνειρό του είναι να γίνει ο ξενώνας φιλοξενίας συγγενών των ασθενών.
Είναι μεγάλη η τιμή για τον Ρ.Ο. Βόλου, του οποίου ο Λάμπης Τσιμάς υπήρξε πρόεδρος , και συνεχίζει να είναι αρωγός στην κάθε του προσπάθεια.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν τρεις Διοικητές της 2484 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ, ο απερχόμενος ροτ. Κώστας Πετρίδης, η νυν ροτ. Χρύσα Τσελέπη, και ο εισερχόμενος ροτ Θεοδ. Ασπασίδης, τους οποίους βέβαια πλαισίωναν πολύ ροταριανοί και των δύο Ομίλων του Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το