Τοπικά

Ο “νερατζοπόλεμος” μαθητών του 3ου ΕΠΑΛ “πέτυχε” στο κεφάλι καθηγήτρια του 7ου ΓΕΛ Βόλου την ώρα του μαθήματος

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στο 7ο Γενικό Λύκειο Βόλου όταν  από ομάδα μαθητών εκτοξεύθηκε νεράντζι με αποτέλεσμα να τραυματίσει, ευτυχώς πολύ ελαφρά, καθηγήτρια που εκείνη την ώρα έκανε μάθημα.  Το περιστατικό είναι η συνέχεια του “νερατζοπόλεμου” που έχει ξεκινήσει μεταξύ των μαθητών του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου και του 7ου ΓΕΛ, ωστόσο σήμερα το παιχνίδι των μαθητών πήρε διαφορετική τροπή…
Το περιστατικό επιβεβαίωσε και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Σωκράτης Σαβελίδης.
Το συμβάν συνεχίστηκε όταν μαθητές του 7ου ΓΕΛ “απάντησαν” με συνθήματα στους τοίχους του σχολείου του 3ου ΕΠΑΛ όπως “νεράντζια δυναμίτες, μ@@@@@ες Επαλίτες”.

Οι διευθυντές του σχολείου αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν κοινό σχολικό συμβούλιο την επόμενη εβδομάδα με σκοπό να βρουν λύση στον  “πόλεμο” των μαθητών. Στο συμβούλιο θα συμμετέχει και ο κ. Σαβελίδης ενώ αναμένεται να παρευρεθούν και τα 15μελή συμβούλια των δύο σχολείων.

Ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε και πέρυσι όταν μαθητές κουβαλούσαν νεράντζια μέσα στις τσάντες τους και τα έριξαν σε διπλανό λύκειο.
Σε δήλωσή του στην e-thessalia.gr ο κ.Σαβελίδης ανέφερε: “Πρόκειται για μία συνήθεια κάποιων μαθητών που δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο που γίνεται. Την αποδίδουμε στον νεανικό αυθορμητισμό. Αλλά εγκυμονεί κινδύνους τόσο για τους ίδιους, όσο και τους γύρω τους, δηλαδή τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς αλλά και τους περαστικούς”.
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, χθες μαθητές πετούσαν μπουκάλια νερού από το ένα σχολείο στο άλλο και φέρεται να δόθηκαν αποβολές.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το