Τοπικά

Ο προορισμός Volos Pelion παρουσιάστηκε σε τρεις εκθέσεις του εξωτερικού

To Volos Pelion it’s true συμμετείχε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση International Mediterranean Tourism Market 2017 7 και 8 Φεβρουαρίου 2017 στο Τελ Αβίβ Ισραήλ.
Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τουριστικά γραφεία της περιοχής που έδειξαν ενδιαφέρον για τον συνολικό τουριστικό προορισμό. Το ενδιαφέρον των Ισραηλινών επισκεπτών αφορά τόσο στα ορεινά χωριά του Πηλίου όσο και στις παραθαλάσσιες περιοχές.
Επίσης ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή της περιοχής στην έκθεση HOLIDAY & SPA που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια από 15 έως 17 Φεβρουαρίου. Οι τουριστικοί πράκτορες και οι δημοσιογράφοι που συμμετείχαν στην παρουσίαση εκδήλωσαν άμεσο ενδιαφέρον για να γνωρίσουν από κοντά την περιοχή, γι αυτό και συζητήθηκε ταξίδι εξοικείωσης το αμέσως επόμενο διάστημα.
Ο προορισμός Volos Pelion, συνεχίζοντας τη υλοποίηση του προγράμματος προβολής για το 2017 συμμετείχε στην έκθεση IFT στο Βελιγράδι της Σερβίας στις 23εως 26 Φεβρουαρίου, με ενιαίο περίπτερο των τριών Δήμων Βόλου, Ζαγοράς Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου, έχοντας έτσι το συγκριτικό πλεονέκτημα της ολοκληρωμένης παρουσίασης και εκπροσώπησης της περιοχής σε σχέση με άλλους ελληνικούς προορισμούς. Πραγματοποιήθηκαν εξατομικευμένες παρουσιάσεις της περιοχής σε τουριστικούς πράκτορες που επισκεφτήκαν το περίπτερο, καθώς και σε πλήθος επισκεπτών που αναγνωρίζουν πλέον τον προορισμό και ζητούσαν αναλυτικές πληροφορίες για να προχωρήσουν στον προγραμματισμό των διακοπών τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το