Αθλητισμός

Ο «Πήγασος» έκοψε τη βασιλόπιτα

Τo περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας του Α.Σ. Βόλου «Πήγασος», στις εγκαταστάσεις του στην Νεάπολη του Βόλου.
Στην εκδήλωση έγιναν διάφορες ομιλίες και παρουσιάστηκε του Δ.Σ του συλλόγου, που έχει την ακόλουθη σύνθεση: Πρόεδρος Πέτσης Νικόλαος, αντιπρόεδρος Απάκης Ξενοφών, γεν . γραμματέας Παλάσης Πάρις, ταμίας Σπανοδήμος Γεώργιος, σύμβουλος Δήμου Ευάγγελος, μέλη Σουλακούδη Κυριακή, Αρβανίτης Γεώργιος και Γιασλακιώτης Βασίλειος .
Ακολούθησαν ομιλίες του αρχηγού-εκπροσώπου του ελληνικού shidokan karate και υπεύθυνου των τμημάτων του συλλόγου, shihan Κατσούρα Λίο 7 Dan και της αρχηγού διαιτησίας της ελληνικής οργάνωσης shidokan shihan Αϊστρατή Γεωργίας 5 Dan. Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε ο προπονητής του Α.Σ «Αετός» Αγριάς Άστλη Αλέξανδρος.

Την εκδήλωση «εκτόξευσαν» οι επιδείξεις μικρών και μεγάλων αθλητών του συλλόγου που τις παρακολούθησαν πάνω από 150 άτομα , όπου παρουσιαστήκαν τα τμήματα του συλλόγου: Ακαδημίες παραδοσιακού shidokan karate, το ολυμπιακό sport karate, τμήματα μικρών και μεγάλων shido boxing, knock down και shidokan triathlon.
Τις επιδείξεις επιμελήθηκε η προπονητική ομάδα του συλλόγου που αποτελείται από τους: sensei Κατσούρα Δημήτριο 4 Dan, senpai Μπεχλιβάνη Αδαμαντία 2 Dan, senpai Παλάση Πάρη 2 Dan και senpai Τόπα Απόστολο 1 Dan.
Το Δ.Σ και οι προπονητές του συλλόγου θέλουν να ευχαριστήσουν την ιατρική ομάδα του συλλόγου, τους κ.κ. Γιασλακιώτη Βασίλειο, Καραγιάννη Δημήτριο και την χειροπράκτη κ. Νταμκαρέλου Δέσποινα που πάντα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε αγώνες και προπονήσεις, καθώς και τους χορηγούς που στήριξαν και στηρίζουν όλες τις προσπάθειες του συλλόγου και όλους όσους παραβρεθήκαν και είναι κοντά σε όλες τις δραστηριότητες του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το