Τοπικά

Ο Παπαδημούλης στο Βόλο: «Τεράστιο σκάνδαλο η Novartis» – Το ΚΙΝΑΛ έφτασε στο 5% γιατί έγινε κολαούζος του Σαμαρά

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κερδίσει το στρατηγικό στοίχημα να είναι ο βασικός εκφραστής στον πόλο των αριστερών προοδευτικών δυνάμεων», δήλωσε  σήμερα  ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ -και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής- Δημήτρης Παπαδημούλης, σε ανοιχτή εκδήλωση του κόμματος στο δημαρχείο του Βόλου και χαρακτήρισε μεγάλο σκάνδαλο την υπόθεση της Novartis .
Τόνισε πως οι ευρωεκλογές είναι οι κρισιμότερες στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σημείωσε πως όσο μεγαλύτερη συζήτηση γίνεται για την κρίση και όσα πρέπει να αλλάξουν, αυτό ευνοεί την Ελλάδα και αλλάζει τη θέση της προς το καλύτερο.

Η Novartis είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο
«Η Novartis είναι σκανδαλάρα και το λέει το FBI και η ίδια η εταιρεία. Ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Εμένα με ανησυχεί το κλίμα εναντίον των δικαστικών και ο κ.Λοβέρδος κατηγόρησε έφτασε σε σημείο να κατηγορήσει την ανακρίτρια ως συμμορίτισσα. Περιμένω την λαλίστατη Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων να πάρει θέση και να υπερασπιστεί την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης. Με εντυπωσιάζει επίσης ότι για τον κ. Λοβέρδο πρώτα έβγαλε ανακοίνωση η ΝΔ και μετά το ΚΙΝΑΛ…» είπε.

Τέλος αναφερόμενος στο ΚΙΝΑΛ δήλωσε πως η κ. Γεννηματά βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με όλη την ιστορία του ΠΑΣΟΚ, που έχει στρατηγικό αντίπαλο τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι την δεξιά.
«Έφτασαν στο 5% γιατί έγιναν κολαούζος του Σαμαρά».

«Από τον Γιούνκερ στον Βέμπερ, μια τραγική κατάπτωση»
Στην εκδήλωση μίλησε και ο κ. Μουζάλας υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.
Τόνισε ότι το μεταναστευτικό – προσφυγικό ζήτημα είναι στις προτεραιότητες του καθώς και τα όσα πρέπει να γίνουν για την αντιμετώπιση του, υπογραμμίζοντας ότι στόχος πρέπει να είναι η ενίσχυση των εισοδημάτων των Ευρωπαίων πολιτών, η δημοκρατία και το κοινωνικό κράτος, σημειώνοντας παράλληλα την ανάγκη αντιμετώπισης της ακροδεξιάς. Όπως λέει χαρακτηριστικά:  «από τον Γιούνκερ στον Βέμπερ είναι μια τραγική κατάπτωση για την παραδοσιακή δεξιά στην Ευρώπη.

Στην εκδήλωση τοποθετήθηκε και η υποψήφια ευρωβουλευτής κ. Όλγα Νάση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το