Πολιτισμός

O Πάνος Μουζουράκης σε μια ζωντανή παράσταση απόψε στο Lab Art

Μετά από τα τελευταία EP & LP με τίτλο «Αυτή είναι η ζωή» και «That’ s life», ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει από την Αμερική πάνω στη σκηνή του Lab Art, για να αποδείξει ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί με το «That’ s live».
Μια ζωντανή παράσταση, με όλα τα απρόοπτα που μπορούν να συμβούν στη ζωή και τη σκηνή, σήμερα Σάββατο 16 Νοεμβρίου, στο Lab Art, στο Τσαλαπάτα (ώρα προσέλευσης στις 21.00, ώρα έναρξης στις 22.00).

Τελείως απροετοίμαστος και γεμάτος όρεξη να κάνει την πιο σπουδαία ζωντανή εμφάνισή του μέχρι τώρα, ο πολυτάλαντος και πάντα ιδιαίτερος Πάνος Μουζουράκης, o τραγουδοποιός με τη χαρακτηριστικά ζεστή φωνή και την ξεχωριστή και γοητευτική σκηνική παρουσία, θα μας σαγηνεύσει ακόμα μια φορά, παρασύροντάς μας σε μια βόλτα, γεμάτη τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, επιλογές από την ξένη σκηνή, αλλά και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών που σέβεται και αγαπάει.

Τις εμφανίσεις αυτές πραγματοποιεί με τη συμμετοχή των αξιόλογων συνεργατών του, που αποτελούν την μπάντα του: Ορέστης Πλακίδης, πλήκτρα, Δημήτρης Φροσύνης, μπάσο, Αναστάσης Βουκυκλαράκης, ντραμς, Σπύρος Λιβάνης, ηλ. κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης, σαξόφωνο, Ηλίας Καρούμπαλης, ηχοληψία.
Πάνος Μουζουράκης live σήμερα Σάββατο 16 Νοεμβρίου, στο Lab Art, στο Τσαλαπάτα, ώρα προσέλευσης στις 21.00, ώρα έναρξης στις 22.00.

Εισιτήρια: Προπώληση 12 ευρώ (τα 200 πρώτα εισιτήρια), γενική είσοδος – ταμείο 15 ευρώ. Σημεία προπώλησης: Τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά στο www.viva.gr, Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος), Κεχαΐδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος), στα καταστήματα Wind στον Βόλο (Δημητριάδος 84, λεωφόρος Ειρήνης 96 στη Νέα Ιωνία και Ερμού 174 απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο).
Πληροφορίες: [email protected], κρατήσεις 2421403454 (ώρες γραφείων).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το