Ελλάδα

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έψησε σουβλάκια στο μπάρμπεκιου στα Διαβατά (vid)

Το παρών στο ρατσιστικό μπάρμπεκιου στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στα Διαβατά έδωσε και ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην περιφερειάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, εκφράζοντας τη στήριξή του στους «Ενωμένους Μακεδόνες».
Τον κ. Ψωμιάδη υποδέχθηκε ο πρόεδρος των «Ενωμένων Μακεδόνων», Δημήτρης Ζιαμπάζης, ο οποίος τον καλωσόρισε στη φιέστα. Στη συνέχεια, τον οδήγησε στο μνημείο του Μικρασιατικού Ελληνισμού που υπάρχει στα Διαβατά και που, όπως είπε, έγινε επι των ημερών του κ. Ψωμιάδη. Μάλιστα, ο πρόεδρος των «Ενωμένων Μακεδόνων» σε δηλώσεις του είπε πως «ανιστόρητοι παραλληλίζουν το λαθρομεταναστευτικό- μπίζνα με αυτούς τους πρόσφυγες του 1922».

«Με γεμάτες τις καφετέριες αγώνας δεν γίνεται» είπε αρχικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και τόνισε: «Οι λαθροεισβολείς είναι το δεύτερο μεγαλύτερο εθνικό πρόβλημα μετά το δημογραφικό. Μπροστά μας έχουμε αλλοίωση πληθυσμού, θρησκεύματος, γλώσσας και ιστορίας. Μιλάμε για μια σύγχρονη μορφή πολέμου. Ο εχθρός είναι μέσα στη χώρα μας».
Μετά τις δηλώσεις, ο κ. Ψωμιάδης έψησε κι ο ίδιος σουβλάκια ενώ όταν του πρόσφεραν αλκοόλ, εκείνος είπε ότι πίνει μόνο γάλα.

Πηγή: thestival.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το