Αθλητισμός

Ο ομογενής επιχειρηματίας Γιάννης Τσιπανίτης δήλωσε ότι δίνει 2 εκατ. δολάρια για να αγοράσει την ΠΑΕ Βόλος

Διατεθειμένος να αγοράσει την ΠΑΕ Βόλος, έναντι του ποσού των 2 εκατ. δολαρίων εμφανίστηκε ο ομογενής επιχειρηματίας Γιάννης Τσιπανίτης. Με παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό Astra TV, ο ομογενής επιχειρηματίας εξέφρασε την επιθυμία του να αγοράσει την ΠΑΕ Βόλος, κάνοντας μάλιστα λόγο και για έξοδο στην Ευρώπη. «Δίνω 2 εκατ. δολάρια για να αναλάβω την ομάδα. Και τα δίνω σε ρευστό, όχι με λόγια. Πιστέψτε με πως αν πάρω την ΠΑΕ, θα τη βγάλω και στην Ευρώπη. Είμαι στο Καράκας της Βενεζουέλας αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Γιάννης Τσιπανίτης, που έχει έδρα την Ουάσινγκτον.

Βέβαια, ο Γιάννης Τσιπανίτης, δεν είναι άγνωστος στους Βολιώτες φιλάθλους, καθώς στο παρελθόν εκφράζοντας θετικά για τον Ολυμπιακό Βόλου, παρακολουθώντας και παιχνίδια της ομάδας. Μάλιστα, τη χρονιά που οι «ερυθρόλευκοι» κυνηγούσαν την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, την περίοδο 2012-13 είχε ναυλώσει αρκετά λεωφορεία για την μετάβαση των οπαδών του Ολυμπιακού στην Κατερίνη για το παιχνίδι, τότε, με τον Πιερικό, όπου παιζόταν η άνοδος.
Ο κ. Τσιπανίτης είχε δώσει το «παρών» πριν από δύο χρόνια και σε γεύμα που είχε παραθέσει η ΠΑΕ Βόλος στους δημοσιογράφους, με αφορμή την έναρξη της χρονιάς και μάλιστα είχε καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον πρόεδρο Γιώργο Σπυριδόπουλο.

Κι όλα αυτά, μετά το σενάριο που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες για ενδιαφέρον του Χρόνη Παπαβραμίδη, υποψήφιου επενδυτή του Ηρακλή, να εξαγοράσει το ΑΦΜ της ΠΑΕ Βόλος. Η είδηση ειπώθηκε στον ραδιοφωνικό «Metropolis 95.5» από τον Κυριάκο Θωμαΐδη, ο οποίος τόνισε πως υπήρξε επαφή του κ. Παπαβραμίδη με παράγοντα της ΠΑΕ Βόλος, χωρίς να επέλθει συμφωνία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το