Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός Βόλου πενθεί για τον θάνατο του Τόμμη Κουκουλέτσου

Η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου πενθεί την απώλεια ενός μέλους της, του Τόμμη Κουκουλέτσου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών. Διετέλεσε καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε καριέρα προπονητή, ωστόσο, πολύ σύντομα σε ηλικία 32 ετών αναγκάστηκε να πάψει να ασχολείται με την προπονητική, λόγω σοβαρής ασθενείας, που εμφανίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Ο Α.Σ. «Ολυμπιακός Βόλου 1937» με ανακοίνωση που εξέδωσε εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Τόμμη Κουκουλέτσου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Με θλίψη η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου πληροφορήθηκε την απώλεια του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή του συλλόγου Τόμμη (Χρυσόστομου) Κουκουλέτσου σε ηλικία 63 ετών.

Ο Τόμμης, ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής, αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου από την εφηβική του ηλικία και για σειρά ετών, έως το 1985, οπότε και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, ακολουθώντας προπονητική καριέρα.

Διετέλεσε προπονητής των τμημάτων υποδομής καλαθοσφαίρισης του συλλόγου, έχοντας αθλητές τους Νίκο Μπουντούρη και Λάμπρο Πρέκα.

Στην συνέχεια, ως προπονητής της Ανάληψης Βόλου, συνέδεσε το όνομα του με την άνοδο και εδραίωση της ομάδας στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ακολουθήσαν οι ομάδες του Γ.Σ. Καρδίτσας, Γ.Σ. Βόλου, Θεσσαλικού και Προφήτη Ηλία.

Υποχρεώθηκε να αποσυρθεί από την προοπτική μιας αξιόλογης προπονητικής καριέρας, μόλις σε ηλικία 32 ετών, όταν άρχισαν να εκδηλώνονται τα συμπτώματα σοβαρής νόσου, η οποία σημάδεψε και το υπόλοιπο της ζωής του, περιορίζοντας κάθε δραστηριότητα.

Η διοίκηση του Α.Σ. «Ολυμπιακός Βόλου 1937» απευθύνει ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του και δεσμεύεται η μνήμη του να παραμείνει ανεξίτηλη στο πέρασμα των χρόνων. Καλό ταξίδι αγαπητέ Τόμμη…».

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το