Αθλητισμός

Ο Νταόπουλος θα καθορίσει τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό Βόλου

Ως ευκαιρία να «χτιστεί» ο Ολυμπιακός Βόλου από την αρχή, βλέπουν οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη τη φετινή χρονιά, η οποία αναμένεται να είναι δύσκολη. Κι αυτό, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά το χρήματα που θα μπουν στην ομάδα για να λειτουργήσει.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, ήταν ξεκάθαρος στη γενική συνέλευση. «Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και είναι ευκαιρία να «χτιστεί» η ομάδα από την αρχή» τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση και ανέφερε ότι η διοίκηση επέλεξε το δύσκολο δρόμο, να λειτουργήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα και να ξεκινήσει μια σειρά από κινήσεις να βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται, για να αγωνιστεί με αξιοπρέπεια η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι κινήσεις άρχισαν από τον προπονητή, με τον Ολυμπιακό να διαθέτει έναν από τους καλύτερους προπονητές της Σούπερ Λιγκ 2, τον Σάκη Θεοδοσιάδη, ενώ τα άτομα που τον πλαισιώνουν στο τεχνικό τιμ (Σωτήρης Πετσιμέρης γυμναστής και Λευτέρης Φούτρης προπονητής τερματοφυλάκων) είναι πολύ αξιόλογοι στο χώρο τους.

Η διοίκηση έχει εκφράσει τη φιλοσοφία της για τη λειτουργία της ομάδας, η οποία στηρίζεται σε έξι άξονες, τους οποίους και θα τηρήσει ευλαβικά, όπως τονίζουν τα μέλη του Δ.Σ. Αυτοί οι άξονες είναι οργάνωση, πειθαρχία, αγώνας, ήθος, σεβασμός και αλήθεια.

Από εκεί και πέρα, ανάλογα με τα χρήματα που θα έχουν στη διάθεσή τους οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη θα γίνουν και οι κινήσεις στελέχωσης του ρόστερ: «Αν στο δρόμο μας βρεθεί κάποιος και θέλει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, τότε οι στόχοι μας μπορεί να αλλάξουν και να πάμε για κάτι καλύτερο. Δεν θα πω, ότι έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε 500 και 600 χιλιάδες ευρώ να πάρουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε όμως τη δυνατότητα να κάνουμε μία αξιοπρεπή ομάδα» ανέφερε ο Νίκος Τσεκούρας, ο οποίος σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο του Ολυμπιακού ζητεί τη στήριξη του κόσμου, με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας και την παρουσία του στο γήπεδο.

Στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός αναζητεί οικονομικούς πόρους για να χτίσει μια ομάδα ανταγωνιστική, η οποία με το ποδόσφαιρο που θα παίζει και με τα αποτελέσματα στο γήπεδο, θα συσπειρώσει και πάλι τους φιλάθλους του, οι οποίοι απογοητευμένοι από την πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια, έχουν γυρίσει την πλάτη στον Ολυμπιακό.

Μέσα στον Ιούλιο θα ξεκαθαρίσει, αν και με ποιο τρόπο, θα βοηθήσει οικονομικά τον σύλλογο ο Γιάννης Νταόπουλος. Όπως τόνισε στη γενική συνέλευση ο Νίκος Τσεκούρας, ο κ. Νταόπουλος θα βρίσκεται στην Ελλάδα το δεύτερο 15νθήμερο του Ιουλίου και πρόκειται να υπάρξει συνάντηση, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Θυμίζουμε, ότι ο Γιάννης Νταόπουλος εξέφρασε την επιθυμία να ηγηθεί του ποδοσφαιρικού τμήματος, ως πρόεδρος, με γραπτό μήνυμα προς τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Η συνάντηση αναμένεται να γίνει στις 17 Ιουλίου και μέχρι τότε είναι λογικό να μην προχωρούν τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Κι αυτό, γιατί θα γίνουν διαφορετικές κινήσεις, εφόσον ο κ. Νταόπουλος αναμιχθεί με το ποδοσφαιρικό τμήμα, από τη στιγμή που το μπάτζετ θα είναι μεγαλύτερο στον Ολυμπιακό.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το