Αθλητισμός

Ο ΝΟΒΑ στη διέλευση του ισθμού Κορίνθου

Με επιτυχία έληξε η διεθνή διοργάνωση της διέλευσης του Ισθμού Κορίνθου, με σκάφη SUP, στις 7 Οκτωβρίου 2018. Περισσότεροι από 350 αθλητές-τριες συμμετείχαν σε αυτήν την διοργάνωση. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας απόστασης 6.000 μέτρων, αλλά και μια ευχάριστη εμπειρία η διέλευση του Ισθμού.
Η Πέννυ Τσαούτου τερμάτισε 2η στην κατηγορία Γυναικών με σκάφος 11’, 2’’ , ενώ η Εύη Τσίρου ήρθε 2η με σκάφος 12΄,6΄΄ στην κατηγορία γυναικών και διατήρησε την θέση της στην Εθνική ομάδα του SUP. Η Μαρία Τσατσαράγκου συμμετείχε με σκάφος 14΄00΄΄ στην κατηγορία γυναικών κατακτώντας την 6η θέση.

Οι παραπάνω αθλήτριες του ΝΟΒΑ προετοιμάζονται για να λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μεσαίων αποστάσεων (6.000 μ.) στην Λίμνη Κουρνά στα Χανιά της Κρήτης, 3-4 Νοεμβρίου 2018. Επίσης στην διέλευση του Ισθμού έλαβαν μέρος και οι: Κόκκινος Δημήτριος, Αγγελόπουλος Γεώργιος, Τσαπή Λίτσα, Πινιάρης Ιάσονας, Ποτορίδου Παναγιώτα και Ράιος Γεώργιος.
Ο πρόεδρος του ΝΟΒΑ Χαράλαμπος Τσουκαλάς και τα μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου, συγχαίρουν τις αθλήτριες για τις διακρίσεις τους και τις εύχονται καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το