Τοπικά

Ο νέος Οργανισμός της ΔΕΥΑΜΒ έρχεται προς έγκριση στο Δ.Σ. αύριο

ΔΕΥΑΜΒ

Ο νέος Οργανισμός της ΔΕΥΑΜΒ, που μέχρι αργά χθες το απόγευμα δεν είχε δοθεί τους εκπροσώπους των παρατάξεων για ενημέρωση κατατίθεται για έγκριση στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ αύριο.

Στο νέο οργανισμό αφήνεται ανοιχτό παράθυρο για πρόσληψη γενικού διευθυντή από τον ιδιωτικό τομέα και τονίζεται ότι οι αποδοχές του διευθυντή σε περίπτωση που δεν είναι υπάλληλος της επιχείρησης , καθορίζονται με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με το νέο κανονισμό, το  διοικητικό συμβούλιο και ο γενικός διευθυντής θα συνεπικουρούνται από το τεχνικό συμβούλιο, τους δικηγόρους και τους ειδικούς συμβούλους. Στο ειδικό προσωπικό περιλαμβάνονται δύο δικηγόροι και δύο ειδικοί σύμβουλοι, ενώ στα τμήματα δεν προσδιορίζεται το προσωπικό που θα υπηρετεί σε αυτά, γεγονός που προκαλεί απορίες για τη στελέχωσή τους.

Τα γραφεία που είχαν θεσμοθετηθεί καταργούνται και θα υπάρχουν τέσσερις υπηρεσίες:

Η πρώτη είναι αυτή της γενικής διεύθυνσης που θα περιλαμβάνει αυτοτελές τμήμα προγραμματισμού –διαχείρισης ποιότητας –εσωτερικού ελέγχου και πληροφορικής.

Η Διοικητική-Οικονομική θα διοικείται από προϊστάμενο και θα περιλαμβάνει τμήμα οικονομικής διαχείρισης, γραφείο λογιστηρίου, γραφείο προμηθειών και αποθήκης , τμήμα ανθρωπίνων πόρων και εξυπηρέτησης πελατών.

Η υπηρεσία ύδρευσης –άρδευσης θα περιλαμβάνει τμήμα διαχείρισης υδραγωγείων-υδάτινων πόρων και ποιοτικού ελέγχου και τμήμα μελετών κατασκευών και διαχείρισης δικτύων-ύδρευσης –άρδευσης.

Η υπηρεσία τομέων αποχέτευσης  θα περιλαμβάνει τμήμα διαχείρισης εγκαταστάσεων αποχέτευσης και περιβαλλοντικών ελέγχων καθώς και τμήμα μελετών κατασκευών και δικτύων αποχέτευσης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το