Πολιτισμός

Ο νεαρός συγγραφέας Νίκος Αντωνίου στο Βόλο

Σε ένα ευχάριστο, παρεϊστικο κλίμα ο νεαρός συγγραφέας Νίκος Αντωνίου θα παρουσιάσει το βιβλίο του “Το Γράμμα” το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, ώρα 18:00, στο Cafe de Flore (Αντωνοπούλου 33 Βόλος – Τηλ. 2421404583). Μαζί του ο Γιώργος Κυριάκης που με την κιθάρα του θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια.

Οπισθόφυλλο 
Μπορεί η αγάπη να νικήσει τα πάντα; Ο Πέτρος συναντάει την Ξένια ύστερα από πολλά χρόνια και το μυαλό του πλημμυρίζει από αναμνήσεις. Αυτή η κοπέλα ήταν κάποτε τα πάντα γι’ αυτόν, αλλά όλα αυτά ανήκουν στο μακρινό παρελθόν. Αναζητά κάποιον τρόπο για να την προσεγγίσει ξανά και αποφασίζει να της στείλει ένα γράμμα. Και τότε… Μερικές φορές η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια. Μπορεί να φέρει δάκρυα και γέλιο την ίδια στιγμή. Ο Πέτρος θα καταλάβει με τον δύσκολο τρόπο ότι ο μοναδικός αντίπαλος είναι ο χρόνος και θα μετανιώσει που τον άφησε να πάει χαμένος. Άραγε, θα καταφέρει να στείλει αυτό το γράμμα πριν είναι αργά;

Βιογραφικό 
Ο Νίκος Αντωνίου γεννήθηκε στα Ιωάννινα και σπουδάζει στο τμήμα Δημοσιογραφίας του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Κείμενα και άρθρα του έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς σε τοπικές ιστοσελίδες και blogs. Εκτός από την συγγραφή, ασχολείται και με την φωτογραφία. Δουλειά του θα βρείτε στη σελίδα Nikos Adrenaline “Photography”. Η συγγραφή μπήκε στη ζωή του από νεαρή ηλικία. «Το Γράμμα» είναι το πρώτο του μυθιστόρημα και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή, ενώ ήδη έχει αρχίσει να γράφει και το επόμενο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το