Τοπικά

Ο Ν. Ανδρουλάκης στον Βόλο: Τσίπρας και Μητσοτάκης θέλουν να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ – Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη

«Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών μπορεί να προκαλέσει ρήξη στον δικομματισμό που υπηρετούν πιστά Τσίπρας και Μητσοτάκης γιατί τους βολεύει να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη, θα έχουμε ισχυρό διψήφιο ποσοστό την επόμενη Κυριακή», ήταν το μήνυμα που έστειλε σήμερα από τον Βόλο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ν. Ανδρουλάκης, ο οποίος μίλησε στο «Αχίλλειο».

“Πιστεύω ότι θα πάρουμε ένα διψήφιο ποσοστό, διότι διαπιστώνω ότι ο κόσμος επιστρέφει” δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης ενώ πρόσθεσε πως οι πολίτες εξαπατήθηκαν από τα μεγάλα λόγια του Τσίπρα.

“Η πραγματική Κεντροαριστερά είναι το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής”

“Νιώθουν προδομένοι και πιστεύουν ότι πρέπει να δοθεί μια ευκαιρία στη δημοκρατική συμπαράταξη για να έχει αυτή η χώρα ένα κόμμα το οποίο θα σέβεται τους θεσμούς, να έχει κοινωνική πολιτική που είναι η πραγματική κεντροαριστερά. Ποια είναι η κεντροαριστερά; Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ που έχει την Κουντουρά, ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ ή τον κ. Κόκκαλη; Η πραγματική Κεντροαριστερά είναι το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής και πιστεύω ότι πρέπει να έχει μια ευκαιρία να παίξει έναν ρόλο σημαντικό για να υπάρχει ισορροπία στην πατρίδα μας”.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής επισήμανε ότι κάθε ψήφος στη Νέα Δημοκρατία στηρίζει μια συντηρητική πολιτική η οποία κατευθύνεται κυρίως από τα δεξιά κόμματα τα οποία έχουν συμφωνήσει μια διακρατική λειτουργία που βολεύει μόνο τους Γερμανούς και την κ. Μέρκελ, ενώ από την άλλη κάθε ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ πάει στη δεξαμενή μιας αντιευρωπαϊκής αριστεράς η οποία δεν υπερασπίζεται την πολιτική ενοποίηση και τα εργαλεία αλληλεγγύης μεταξύ των λαών.

“Όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης το μόνο κόμμα σε ευρωπαϊκό επίπεδο που έμεινε σταθερά στο πλευρό του λαού μας ήταν οι Ευρωπαίοι Σοσιαλδημοκράτες. Μην ξεχνάμε το καλοκαίρι του 2015 όταν Σόϊμπλε και Βαρουφάκης έφθασαν την Ελλάδα ένα βήμα πριν την έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης ενώ σημείωσε ότι οι Σοσιαλδημοκράτες ήταν αυτοί που στήριξαν τη χώρα μας και την κράτησαν μακριά από αυτές τις περιπέτειες.

“Η παράταξή μας αξίζει την ψήφο του ελληνικού λαού”
Ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής δηλώνοντας ότι αξίζει μια ψήφος σε αυτή την παράταξη που στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια αλληλέγγυα απέναντι στα σκληρά μέτρα που επιβλήθηκαν στη χώρα,  με τα μνημόνια και τις πολιτικές λιτότητας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: “Σήμερα στην Ελλάδα έχουμε μια κυβέρνηση που τη μια με τα κότερα, την άλλη με τους Πολάκηδες, συντηρεί τις παλιές πρακτικές που απαξιώνουν την εκλογική διαδικασία και τον ίδιο τον λαό μας. Την ίδια ώρα ο κ. Μητσοτάκης δείχνει κοινωνικά ανάλγητος με τα περί εφταήμερης εργασίας. Αυτά δείχνουν ότι έχουμε δυο κόμματα μισαλλόδοξα, δεν βοηθούν να γίνει ένας γόνιμος διάλογος ώστε να βγει η χώρα από τις περιπέτειες που ζει. Γι’ αυτό θεωρώ ότι η παράταξή μας και σε εθνικό επίπεδο αξίζει την ψήφο του ελληνικού λαού ώστε να προωθήσουμε μια ορθολογική προσέγγιση όλων αυτών των θεμάτων και να σταματήσει η παρακμή του κοινοβουλευτικού ήθους που ζήσαμε τις τελευταίες ημέρες στην ελληνική Βουλή.

Στην εκδήλωση του κ. Ανδρουλάκη παραβρέθηκαν υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας  και ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Απόστολος Παπαδούλης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το