Τοπικά

Ο Α. Μπέος μηνύει την ΕΡΓΗΛ και τον πρόεδρο εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ

ΔΕΥΑΜΒ

Στον κάλαθο των αχρήστων πέταξε η δημοτική αρχή την ευκαιρία να αντιμετωπίσει την ΕΡΓΗΛ στις 15 Φεβρουαρίου στα δικαστήρια, μαζί με αγωγή που της παρέδωσε η προηγούμενη διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ.

Ο Α. Μπέος δήλωσε ότι ιη αγωγή της πρώην δημοτικής αρχής δεν ήταν ευνοϊκή για τη ΔΕΥΑΜΒ και δεν την κατέθεσε γιατί αποφάσισε να καταθέσει αύριο δική του. Μέσα στην αγωγή κατά της ΕΡΓΗΛ θα καταφέρεται και εναντίον εργαζομένων, ενώ εναντίον τους θα καταθέσει και μήνυση. Ο δήμαρχός στη μήνυσή του συμπεριλαμβάνει και τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στη ΔΕΥΑΜΒ , πρώην διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών κ. Κουτσιφέλη.

Σήμερα ο δήμαρχος έλαβε εξουσιοδότηση από το διοικητικό συμβούλιο να καταθέσει τη μήνυση και την αγωγή αύριο το πρωϊ, ενώ διαπληκτίστηκε έντονα με τον πρόεδρο των εργαζομένων.

Ο κ. Κουτσιφέλης, ρώτησε αν κατατέθηκε η προηγούμενη αγωγή κατά της ΕΡΓΗΛ, με το σκεπτικό ότι χάθηκε ένα ισχυρό όπλο για τη ΔΕΥΑΜΒ και ο κ. Μπέος του επιτέθηκε λέγοντας: «η αγωγή που συνέταξε η προηγούμενη Διοίκηση, αναφέρει ότι η ΕΡΓΗΛ καλώς εκτέλεσε το έργο. Εμείς κρίναμε ότι αυτή η αγωγή δεν έπρεπε να κατατεθεί για να μη συζητηθεί. Εσείς θέλετε να κοινοποιήσουμε την αγωγή αλλά δεν θα το κάνουμε και δεν θα δικαιώσουμε εσάς που καταστρέψατε τη ΔΕΥΑΜΒ». Επίσης ανέφερε ότι κανείς δεν θα υποδείξει στη νέα Διοίκηση πως θα χειριστεί το θέμα, ούτε εργαζόμενος, ούτε δημοσιογράφος.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων τόνισε πως θα δεχτεί κάθε έλεγχο, εφόσον ο δήμαρχος καταθέτει μήνυση εναντίον του, αλλά εξέφρασε την ανησυχία του για τους χειρισμούς της δημοτικής αρχής. Επίσης δεν μετείχε στην ψηφοφορία.

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το