ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

κυκλο – φ – οριακα

Άρθρα

Απεβίωσε και κηδεύεται η Βασιλική Χρηστάκη

Τοπικά

Οι εργαζόμενοι της ΑΓΕΤ και η καύση σκουπιδιών

Άρθρα

Τι ισχύει για τους οδηγούς άνω των 74 ετών

Ελλάδα

Ο Μέριλιν Μάνσον βρίσκεται στην Ελλάδα

Lifestyle, Θ Plus

Νέος ογκολόγος από σήμερα στο Νοσοκομείο Βόλου

Τοπικά

Πόσοι και πόσα χρωστούν στην Εφορία

Οικονομία

Έφυγε από τη ζωή 64χρονος στα Πλατανίδια

Τοπικά

Ο καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Τοπικά

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κάλεσε τους μαθητές να απεξαρτηθούν από την ηλεκτρονική επικοινωνία και δικτύωση

Κοντά στην εκπαιδευτική κοινότητα της Μαγνησίας βρέθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.


Ο κ. Ιγνάτιος επισκέφθηκε κατά σειρά το Ελληνογαλλικό σχολείο «Άγιος Ιωσήφ», το 2ο Δημοτικό Σχολείο Φερών Βελεστίνου, όπου πραγματοποιήθηκε ο επίσημος αγιασμός της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας, παρουσία του Διευθυντή κ. Γιώργου Πολύζου, το Γυμνάσιο Βελεστίνου, όπου πραγματοποιήθηκε ο επίσημος αγιασμός της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας, παρουσία του Διευθυντή κ. Σωκράτη Σαβελίδη, το Μουσικό Σχολείο Βόλου και τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια «Προμηθέας».

O Μητροπολίτης Δημητριάδος κάλεσε τους μαθητές να απεγκλωβιστούν, όσο είναι δυνατόν, από την εξάρτηση που προκαλεί η αλόγιστη χρήση των μέσων ηλεκτρονικής επικοινωνίας και δικτύωσης, όπου απουσιάζει η αμεσότητα της αληθινής σχέσης και να επιδιώξουν την δημιουργία υγιούς επικοινωνίας με τους συμμαθητές και φίλους τους, μέσα από τον ζωντανό διάλογο, την εκ του σύνεγγυς συνεργασία και την ειλικρινή αγάπη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το