ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χανιά: Στο γκρεμό αυτοκίνητο με δύο επιβάτες

Ελλάδα

Μηχανική βλάβη στο “Eρατώ” κοντά στη Σκιάθο

Τοπικά

Λατέρνα, φτώχεια…

Οι εικόνες της ημέρας

Μπανάκι…

Οι εικόνες της ημέρας

Όρυγμα

Οι εικόνες της ημέρας

Πεταλιές…

Οι εικόνες της ημέρας

Νεκρός αστυνομικός μετά από τροχαίο στην Εύβοια

Ελλάδα

Στον «αέρα»…

Παραπολιτικά

Αποζημιώσεις

Παραπολιτικά

Ναυαγοσώστες

Παραπολιτικά

Για μεζέ…

Παραπολιτικά

Έμφαση

Παραπολιτικά

«Καρφί»

Παραπολιτικά

Καύσιμο…

Παραπολιτικά

Ενιαία

Παραπολιτικά

Δυναμική

Παραπολιτικά

Γύρισαν πλάτη

Παραπολιτικά

Νομικό πλαίσιο

Παραπολιτικά

Κανιβαλισμοί…

Παραπολιτικά

Κόσμος

Ο Μακρόν ως νεαρός έγραψε «τολμηρό» μυθιστόρημα για την Μπριζίτ

Μούσα αποτέλεσε για τον Εμάνουελ Μακρόν η νυν σύζυγός του Μπριζίτ, σύμφωνα με νέο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες.

Το βιβλίο αποκαλύπτει ότι ως νεαρός, ο νυν πρόεδρος της Γαλλίας έγραψε ένα μάλλον τολμηρό μυθιστόρημα, που εμπνεύστηκε από τη σύζυγό του. Στις πρώτες λογοτεχνικές του απόπειρες, ο Μακρόν, εμπνεόμενος από τα αισθήματά του προς την τότε δασκάλα του, έγραψε μια μυθιστορηματική ιστορία.

Σύμφωνα με νέα βιογραφία για την Μπριζίτ Μακρόν, το βιβλίο περιγράφεται ως «πικάντικο» και έχει ως βάση την αρχή της σχέσης τους, όταν ο Εμάνουελ ήταν έφηβος και αυτή ήταν μια παντρεμένη καθηγήτρια, 24 ετών μεγαλύτερη.
«Ήταν ένα τολμηρό μυθιστόρημα, ελαφρώς άσεμνο. Φυσικά, τα ονόματα δεν είναι τα ίδια, αλλά θεωρώ ότι ο Μακρόν ένιωθε την ανάγκη να εκφράσει τα αισθήματά του εκείνη την περίοδο» δήλωσε μία γειτόνισσα του Μακρόν, που δακτυλογράφησε το χειρόγραφο, 300 σελίδων.

Εκπρόσωπος του γραφείου του Μακρόν αρνήθηκε να σχολιάσει.

Αν και η δακτυλογράφος παραδέχεται ότι δεν έχει κρατήσει αντίγραφο, οι λογοτεχνικές αναζητήσεις του Μακρόν, όταν ήταν μικρότερος είναι αρκετά γνωστές. Έχει ήδη γράψει δύο αδημοσίευτα έργα, πριν κυκλοφορήσει το βιβλίο του κατά την προεκλογική περίοδο.

Σε συνέντευξή του στο εβδομαδιαίο περιοδικό Le Point, ο γάλλος πρόεδρος είπε ότι δεν θα ήθελε να εκδώσει τα πρώτα του έργα, καθώς δεν δήλωσε ευχαριστημένος. Ωστόσο δεν αποκλείει να στραφεί προς τη λογοτεχνία τα επόμενα χρόνια.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το