Ελλάδα

Ο Λεβέντης αποκαλύπτει: Ποιανού το γραφείο θέλει στη βουλή

leventis_11.10_708

Στο θέμα του γραφείου του στη βουλή επανήλθε ο Βασίλης Λεβέντης, δηλώνοντας ότι προτιμά αυτό του Γεωργίου Παπανδρέου, από εκείνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων δήλωσε ότι θα εξετάσει το ζήτημα του βουλευτικού αυτοκινήτου και το αν θα κάνει χρήση του συγκεκριμένου προνομίου. Και όταν η συζήτηση πήγε στο ζήτημα του γραφείου, επανέλαβε ότι δεν θέλει εκείνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, για λόγους ιστορικότητας.

Στην ερώτηση γιατί το απορρίπτει, εκείνος απάντησε: «Γιατί υπάρχει γραφείο του Γεωργίου Παπανδρέου άδειο. Του Γεωργίου Παπανδρέου του γέρου. Εκείνο θέλω, λόγω ιστορικότητας». Οσο για τα όσα είπε τις προηγούμενες ημέρες, ότι δεν θέλει το γραφείο του κ. Μητσοτάκη λόγω… γκαντεμιάς, διευκρίνισε ότι έκανε αυτά τα σχόλια χαριτολογώντας. «Δεν το χόντρυνα αλλά ο Βούτσης γιατί μου το έδωσε αυτό ενώ υπάρχει το άλλο άδειο; Όταν είπα ότι δεν θέλω του Μητσοτάκη το γραφείο, χαριτολογώντας το είπα. Κακώς θύμωσε η κ. Μπακογιάννη, ξέρει ότι εγώ χαριτολογώ», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Λεβέντης.

Ακόμη, αποκάλυψε ότι έχει ψηφίσει τον Θανάση Παφίλη, όταν εκείνος ήταν υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής. Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων έκανε τη συγκεκριμένη αναφορά, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις προτροπές του βουλευτή του ΚΚΕ να είναι πιο προσεκτικός γιατί γνωρίζονται από τα φοιτητικά χρόνια όσοι είναι μεγαλύτεροι στη βουλή. «Ο κ.Παφίλης ήταν φοιτητής νομικής στη Θεσσαλονίκη και εγώ ήμουν στο Μετσόβιο. Από πού γνωριζόμαστε; Εγώ τον κ. Παφίλη τον έχω ψηφίσει μια φορά σαν περιφερειάρχη. Το ξέρει η κ. Παπαρήγα. Είναι η μόνη μου σχέση με τον κ. Παφίλη», είπε.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το