Αθλητισμός

Ο Λέτσιος στον Ο.Υ.Κ.Β. – Θα ενισχύσει την ομάδα στην Α2 πόλο

Περαιτέρω ενίσχυση για τον Ο.Υ.Κ. Βόλου ενόψει της συμμετοχής του στην Α2 Εθνική κατηγορία του πόλο. Απέκτησε τον 32χρονο αμυντικό Ιάσονα Λέτσιο, που με την εμπειρία και την αναμφισβήτητη αξία του πιστεύεται ότι θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στο να πετύχει το στόχο της παραμονής.

Ο Ο.Υ.Κ. Βόλου ανήκει και επίσημα στην Α2 πόλο. Η μη δήλωση συμμετοχής από Νίκη και Ν.Ο. Χαλκίδας στη συγκεκριμένη κατηγορία, έφερε τις σχετικές ανακατατάξεις με τον βολιώτικο σύλλογο και τον Φοίβο Συκεών -που ήταν οι επιλαχούσες ομάδες της Β’ Εθνικής- να καταλαμβάνουν τις κενές θέσεις μετά από απόφαση της ΚΟΕ, όπως έγραψε πρώτη η «Θ».
Μπροστά στη νέα πρόκληση που παρουσιάστηκε στον Ο.Υ.Κ.Β., η διοίκηση κινήθηκε άμεσα και αφού πρώτα κράτησε όλους τους πολίστες της περσινής ομάδας, φρόντισε και για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού με την απόκτηση τεσσάρων παικτών.
Το τελευταίο χρονικά απόκτημα είναι ο 32χρονος Βολιώτης Ιάσων Λέτσιος, για τον οποίο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Αγωνίζεται στην άμυνα του φουνταριστού στα δύο μέτρα, ενώ μπορεί να δώσει λύσεις και από την περιφέρεια. Έχει φορέσει το σκουφάκι του ΝΟΒΑ, του Άρη Θεσσαλονίκης, της Νίκης και του Ν.Ο. Λάρισας, ενώ έχει περάσει και από το κυπριακό πρωτάθλημα παίζοντας για λογαριασμό του Ν.Ο. Λεμεσού.

Θυμίζουμε ότι ο Ο.Υ.Κ.Β. έχει αποκτήσει φέτος τρεις ακόμη ικανούς πολίστες. Πρόκειται για τους Σωτήρη Ιωακείμ, Γιώργο Ζακυνθινό και Λευτέρη Ανδρή.
Ο Ιωακείμ είναι τερματοφύλακας και προέρχεται από τον Ν.Ο. Λάρισας. Είναι και διεθνής, αφού πριν μία πενταετία ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών. Ο Ζακυνθινός έχει γεννηθεί στις 16/3/1995 και πέρυσι ήταν αντίπαλος του Ο.Υ.Κ.Β. στη Β’ Εθνική μια και φορούσε το σκουφάκι της Ν.Ε. Λάρισας (μάλιστα σκόραρε και στα δύο παιχνίδια εις βάρος των Βολιωτών). Αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5», δηλαδή αριστερά στην περιφέρεια. Τέλος, ο Ανδρής είναι γεννημένος στις 8/4/2000 και παίζει δεξιά στην περιφέρεια (θέσεις «1» και «2»). Αποκτήθηκε από τον Τρίτωνα Αμαρουσίου, ενώ πριν δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Νηρέα Χαλανδρίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το