Τοπικά

Ο Λευτέρης Παρασκευάς από τη Νέα Ιωνία ανάμεσα στους 21 παίκτες του Nomads

Ένας ακόμη Βολιώτης συμμετέχει σε ριάλιτι επιβίωσης. Πρόκειται για τον Λευτέρη Παρασκευά από στη Νέα Ιωνία Βόλου, πρώην μέλος της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης και πρωταθλητής στα 200μ πρόσθιο.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Παρασκευάς θα λάβει μέρος στο νέο ριάλιτι επιβίωσης Nomads του Ant1 το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου. Στο νησί Palawan των Φιλιππίνων, 12 βδομάδες, 21 παίκτες χωρισμένοι σε 3 ομάδες, 3 περιοχές διαμονής. Ο Λ. Παρασκευάς συμμετέχει στην ομάδα Ζούγκλα – Πολίτες του κόσμου (με χρώμα το πράσινο).

Γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία Βόλου και από μικρός είχε έφεση στον αθλητισμό. Υπήρξε μέλος της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης και το 1992 πρωταθλητής στα 200μ πρόσθιο. Αργότερα ασχολήθηκε με την ελεύθερη κατάδυση και κατέκτησε τη 2η θέση γενικής βαθμολογίας ανδρών, σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το 2011 αποφάσισε να ασχοληθεί με το υπερμαραθώνιο τρίαθλο, όπου ξεκίνησε με απόσταση IRONMAN (3,8 χλμ κολύμβησης, 180χλμ ποδηλασία,42χλμ τρέξιμο). Στη μετέπειτα πορεία του στον αθλητισμό, ακολούθησαν διάφορα αθλήματα. Το 2014 συμμετείχε στο ARCH ΤΟ ARK, το μεγαλύτερο τρίαθλο στον κόσμο σε αποστάσεις. Ξεκίνησε από Λονδίνο τρέχοντας 140 χιλμ. κολύμπησε στη Μάγχη 34 χΛμ και συνέχισε με ποδήλατο μέχρι το Παρίσι. Έγινε ντοκιμαντέρ και μπήκε στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Από το 2011 και μέχρι το 2017 ότι έχει κάνει γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό με τα έσοδα να διατίθενται σε ευπαθείς ομάδες.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το